Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Χωρίς τέσσερις κόντρα σε ΠΑΣ ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Η υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League μένει στην άκρη και το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ επικεντρώνεται αποκλειστικά και μόνο στην πρεμιέρα των Play Offs της Super League Interwetten 2021-22 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας (13.03, 21:30).

Η προετοιμασία του Δικεφάλου ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12.03), με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο κατά κύριο λόγο στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης με τους Ηπειρώτες, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Αλέξανδρου Πασχαλάκη ήταν καθαρά. Ο Goldkeeper ακολούθησε θεραπεία και θα μείνει προληπτικά εκτός του αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ, όπως κι ο Νέλσον Ολιβέιρα , που ανεβάζει στροφές και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Ίνγκασον, Αουγκούστο και Βιεϊρίνια για λόγους ξεκούρασης.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου για την πρεμιέρα της post season είναι οι:

Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Λύρατζης , Μιχάι , Μιχαηλίδης, Κρέσπο, Σίντκλεϊ , Τέιλορ, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Κούρτιτς, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Ζαμπά, Άκπομ, Τσόλακ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Συγκλονίζει ο Μπέλιγχαμ: «Το πόδι μου ήταν σχεδόν νεκρό»

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ μίλησε για την μεγάλη πρόκριση της Ρεάλ στα ημιτελικά του Champions League και τόνισε τις δυσκολίες...

Στην ίδια κατηγορία