Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χωρίς Ράιλι στην Αθήνα

Δημοφιλή

Χωρίς τον Τζέιλεν Ράιλι θα αναγκαστεί να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ Mateco στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (27/11. 15:45), αφού ο Αμερικανός γκαρντ του Δικεφάλου τέθηκε νοκ άουτ.

Αναλυτικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ Mateco αναφέρει:

«Με μία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο PAOK Sports Arena, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Τζέιλεν Ράιλι δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση και δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της Κυριακής. Ο Αμερικανός γκαρντ θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για να ακολουθήσει εντατικό πρόγραμμα θεραπείας με την προοπτική να προλάβει το παιχνίδι της Τρίτης στη Σαρδηνία.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco ολοκληρώνεται το πρωί του Σαββάτου, με την τελευταία προπόνηση της ομάδας στο PAOK Sports Arena. Αμέσως μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου την Κυριακή (15:45) αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και τη Δευτέρα θα ξεκινήσει το ταξίδι για την Σαρδηνία ενόψει του επόμενου αγώνα απέναντι στη Dinamo Sassari (Τρίτη 29/11, 21:30)».


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία