Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Χείμαρρος Λουτσέσκου πριν την πρεμιέρα

Δημοφιλή

O Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της NOVA για την έναρξη της σεζόν, ενώ πέταξε και τις σπόντες του για τον περσινό τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και το VAR.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια κατάσταση την οποία δεν είναι εύκολο να την αφήσουμε πίσω. Αλλά και δεν πρέπει να την αφήσουμε πίσω γιατί πρέπει να την αναλύσουμε και να σταθούμε σε κάποια πράγματα που αν τα προσπεράσουμε μπορεί να τα βρούμε μπροστά μας και δεν πρέπει. Από τη στιγμή που ο σύλλογος πήρε την απόφαση για μια μεγάλη ανανέωση τότε αυτομάτως παίρνεις και ένα ανάλογο ρίσκο.

Επομένως η δουλειά που έγινε πέρσι πετιέται στην άκρη γιατί πλέον το γκρουπ είναι εντελώς διαφορετικό και τα νέα πρόσωπα στην ομάδα πάρα πολλά. Πλέον έχουμε έναν χαμηλότερο όρο ηλικίας. Ξέραμε ότι η υπόθεση πρόκριση απέναντι στην Λέφσκι ήταν μια δύσκολη αποστολή γιατί δεν είχαμε στη διάθεση μας μεγάλο χρονικό διάστημα για να αφομοιώσει η ομάδα τη δουλειά που έπρεπε να κάνουμε. Παράλληλα έτρεχε και η διαδικασία των μεταγραφών. Επομένως η ομάδα πλήρωσε με αυτόν τον αποκλεισμό την απόφαση να αλλάξει ριζικά το ρόστερ της.

Δεν πρέπει να κριθούν όμως οι ποδοσφαιριστές από τον αποκλεισμό. Να κριθούν σε ένα βάθος τεσσάρων και πέντε μηνών ώστε να μπορέσουν να αφομοιώσουν όλα όσα πρέπει να κάνουμε. Η ιστορία έδειξε πως υπάρχουν σπουδαία ευρωπαϊκά κλαμπ που όταν αποφάσισαν να αλλάξουν απέτυχαν αρχικά αλλά είτε την επόμενη σεζόν είτε κατά τη διάρκεια της τρέχουσας άρχισε να αποδίδει.

Για εμάς πλέον ο στόχος είναι ένας: να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας και να βελτιωνόμαστε. Και δεν ξεχωρίζω τα παιχνίδια είτε ένα ντέρμπι είτε όχι. Με την ίδια φιλοσοφία πρέπει να να παίζουμε το κάθε ματς.

Η περσινή ομάδα έκανε μια φανταστική δουλειά. Υπάρχουν λίγες ομάδες στον κόσμο που μπορούν να κερδίζουν την πρώτη θέση. Επίσης υπάρχουν λίγες ομάδες που φτάνουν στη δεύτερη. Παίξαμε έναν τελικό που κρίθηκε από διαιτητικές αποφάσεις ενώ φτάσαμε και στους 8 του Conference.

Κάποιες ομάδες ή προπονητές θα ονειρεύονταν την πορεία που κάναμε εμείς. Ισως ο κόσμος να δυσκολεύεται να δεχθεί τι πετύχαμε αλλά εγώ είμαι περήφανος γιατί κάναμε μια φοβερή δουλειά ως σύνολο με πρώτο τον ιδιοκτήτη που μας έδωσε την ελευθερία να δουλέψουμε όπως θέλαμε. Πλέον ξεκινάμε από το μηδέν, οπότε βρισκόμαστε στην αρχή της αρχής και είναι άδικο να συγκρίνουμε αυτή την ομάδα με την περσινή.

Θέλω να δω σωστά να κάνει τη δουλειά του το VAR και να μη δουλεύει προς όφελος κάποιας ομάδας. Γιατί δυστυχώς έγινε όπλο στα χέρια κάποιων ομάδων που ξέρουν να ασκούν πιέσεις. Η δική μου δουλειά είναι να βελτιώνω την ομάδα και ατομικά κάθε παίκτη.

Ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα ποιοτική και πάντα επικίνδυνη με επιθετική φιλοσοφία. Πάντα κάθε ομάδα στην πρεμιέρα έχει κίνητρο και επομένως περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Να μην του επιτρέψουμε να γίνει απειλητικός…».

Προηγούμενο άρθροΗ άφιξη του Πόλεϊ
Επόμενο άρθρο«Αυτή είναι η φιλοσοφία μας»


Τελευταία νέα

Βάζει μία… τάξη στην Μπριζ ο Χάγιεν

Σωρεία εξελίξεων έχει προκύψει στην επικείμενη αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους «8» του UEFA Europa Conference League, Κλαμπ Μπριζ, δεδομένου...

Στην ίδια κατηγορία