Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Χατζόπουλος: «Να τελειώσουμε τη σεζόν»

Δημοφιλή

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή του City of Primo 106.1 και μίλησε για την πορεία της ομάδας και τη μεγάλη πρόκριση στο Basketball Champions League.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου στο γήπεδο και τις εκδρομές των ΠΑΟΚτσήδων στα εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο μεταγραφής ενόψει της επόμενης φάσης του BCL.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στον City of Primo:

Για τη βραδιά στη Γαλλία και τη νίκη – πρόκριση:

«Ήταν ένα δύσκολο ματς. Είχαμε κάποιους παίκτες άρρωστους, είχαμε ήδη πάει με παίκτη λιγότερο, τραυματίστηκε ο Ρένφρο. Τα παιδιά τα δώσανε όλα και πήραμε μια μεγάλη νίκη!».

Για το αν γνωρίζανε την εξέλιξη του Μάλαγα – Σάσαρι:

«Κάποια στιγμή που έδειξαν το σκορ, και μου είπαν ότι οι Ιταλοί ήταν κοντά στο σκορ. Τα παιδιά ξέρανε οτι πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους και να στηριχτούμε σε εμάς. Παίξαμε σκληρή άμυνα. Και θέλω να πω κάτι σε εκείνους που χλεύαζαν κάποιους παίκτες. Είναι ντροπή κάποιοι να μιλάνε για την ομάδα. Δε θέλουμε αρνητικούς ανθρώπους κοντά στην ομάδα. Αν δεν θέλουν αυτοί, ας μην ασχοληθούν…

Σταματήστε να χλευάζετε την ομάδα. Είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι και σάιτ που χλευάζουν συγκεκριμένα παιδιά, που μπήκανε στο ματς και δε θα πω το τι τους έκαναν όλους αυτούς».

Για τις εκδρομές των οπαδών στα εκτός έδρας ματς:

«Τα παιδιά βλέπουν την προσπάθειά μας και γι αυτό έρχονται. Και στο τέλος το χαρήκαμε όλοι μαζί».

Για το ότι ο ΠΑΟΚτσής πηγαίνει γήπεδο σε μια ομάδα που δεν μπορεί να διεκδικήσει τίτλο:

«Ναι, αλλά ο κόσμος βλέπει μαχητές. Το ότι για ένα μήνα δεν είχε ποδόσφαιρο έπαιξε το ρόλο του».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει γυρίσει αρκετά ματς:

«Όλοι οι παίκτες έχουν ένα πράγμα στο μυαλό τους. Μάχονται μέχρι το τέλος, δεν τα παρατάνε. Και αυτό το έχουν αποδείξει. Εμείς παίξαμε απέναντι στη Μάλαγα, μια ομάδα με μπάτζετ έξι εκατομμύρια ευρώ, και το παλέψαμε. Είδατε τι έγινε με τη διαιτησία. Η ομάδα δεν έχει ακόμα την εμπειρία όταν τα ματς στραβώνουν. Κάποιες στιγμές ηρεμούμε, συγκεντρωνόμαστε και δίνουμε μάχες. Έχουμε γυρίσει αρκετά ματς».

Για την Ρίτας:

«Δεν αλλάζει κάτι. Πάμε να παίξουμε, πάμε να δώσουμε τις μάχες μας. Δεν ξέρω πως θα είμαστε σε αυτό το ματς λόγω τραυματισμών. Πρέπει να οργανώσουμε καλά το ταξίδι, σκεφτόμαστε μήπως πάμε με τσάρτερ, το σκεφτόμαστε για το καλό της ομάδας».

Για την προσπάθεια σε οικονομικό επίπεδο:

«Εμείς ζούμε μέρα με τη μέρα, μήνα με το μήνα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Το μεγάλο πρόβλημα είναι το χρέος στο δημόσιο. Φέτος δεν μπορέσαμε να έχουμε χορηγό φανέλας».

Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης:

«Θα παλέψουμε να πάμε στους «16». Αν το καταφέρουμε, θα το εξετάσουμε. Είναι όλα θέμα εσόδων. Έχουμε ατυχίες με τραυματισμούς».

Για το τι θα τον ικανοποιούσε στο τέλος της σεζόν:

«Να την έχουμε τελειώσει. Ξέρω, ακούγεται κάπως. Όλοι σκέφτονται το αγωνιστικό αλλά υπάρχει μια εταιρία που πρέπει να ζήσει και παλεύουμε για αυτό».


Τελευταία νέα

Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την Κλαμπ Μπριζ (video)

Η Κλαμπ Μπριζ πήρε την νίκη στην Τούμπα και μαζί το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Conference League, εκεί...

Στην ίδια κατηγορία