Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Χαστούκι για τη Λέφσκι Σόφιας

Δημοφιλή

Η Λέφσκι Σόφιας αν και έπαιζε με παίκτη περισσότερο, γνώρισε ήττα-σοκ από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, στην πρεμιέρα του βουλγαρικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα, στο παιχνίδι υπήρχε και κατάσκοπος του Δικεφάλου.

Ο Στάνιμιρ Στοΐλοφ στην πρώτη επίσημη αναμέτρηση της αντιπάλου του ΠΑΟΚ, παρέταξε την Λέφσκι με σύστημα 4-2-3-1, έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Μιχαΐλοφ.

Τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά ήταν οι: Μπλάζεβιτς, Σονκό, Κόρντομπα και Τσουνάμι, με τους Μιλάνοφ-Κράεφ να συνθέτουν το δίδυμο των κεντρικών χαφ.

Ο Κραστάεφ είχε τον ρόλο του επιτελικού μέσου, με τον Ρονάλντο στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, τον Ουέλτον στα αριστερά και τον Μπαρί να αποτελεί την επιθετική αιχμή της αντιπάλου του ΠΑΟΚ.

Η Λέφσκι είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, αφού οι παίκτες της αντιπάλου του ΠΑΟΚ έφταναν στην αντίπαλη περιοχή, όμως παρουσίασαν μεγάλη δυσκολία στην τελική προσπάθεια, αφού χαρακτηριστικό είναι ότι οι «μπλε» είχαν 10 τελικός εκ των οποίων οι 9 ήταν εκτός στόχου!

Στο 45ο λεπτό το έργο της Λέφσκι έμοιαζε να γίνεται πιο εύκολο, αφού ο Τσόνκοφ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ΤΣΣΚΑ Σόφιας με δέκα παίκτες, όμως οι γηπεδούχοι, με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου σόκαραν την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, αφού στο 52ο λεπτό ο Ρούσεφ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της ΤΣΣΚΑ.

Έτσι, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, γνώρισε ήττα-σοκ στην πρεμιέρα του βουλγαρικού πρωταθλήματος, υπό το βλέμμα των… κατασκόπων του Δικεφάλου, που είχε δύο απεσταλμένους στην Σόφια.

Λέφσκι: Μιχαΐλοφ, Μπλάεβιτς (73′ Γκάλτσεφ), Σονκό, Κόρντομπα, Τσουνάμι (46′ Στεφάνοφ), Μιλάνοφ, Κράεφ (73′ Φαν Ντε Κααπ), Ρονάλντο, Κραστάεφ, Ουέλτον, Μπαρί (73′ Πετκόφ)

Προηγούμενο άρθρο(Almost) Ready to fight!
Επόμενο άρθρο«Συμφωνία ΠΑΟΚ-Σοτέλδο»


Τελευταία νέα

Θέλει να κλείσει την χρονιά με νίκη ο ΠΑΟΚ

Για την 22η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 24...

Στην ίδια κατηγορία