Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Χαρούμενος μόνο με το νταμπλ!»

Δημοφιλή

Στον ΠΑΟΚ μετά από τρία χρόνια, επιστρέφει ο Χρύσανθος Τσαναξίδης με στόχο τους τίτλους. Ο 23χρονος αριστερός ίντερ μετά από παρουσία σε Αυστρία, Πτολεμαΐδα και Πυλαία επιστρέφει στους «ασπρόμαυρους» για να αποτελέσει κομμάτι της  ομάδας που χτίζεται σε νέες βάσεις και μιλάει στη FORZA για αυτή του την επιλογή και όχι μόνο.

-Πότε και πως ήρθε η πρώτη σου επαφή με το χάντμπολ;

«Έγινε σχετικά νωρίς, στο Δημοτικό, όπως γίνεται συνήθως με όλους. Ήρθε ένας γυμναστής στο σχολείο για να μας μιλήσει για το άθλημα, δοκίμασα αλλά το σταμάτησα. Ασχολήθηκα με άλλα αθλήματα και το ξεκίνησα εκ νέου στα μέσα του Γυμνασίου και από τότε ξεκίνησα».

-Πότε κατάλαβες ότι το πράγμα σοβαρεύει;

«Άρχισα να το συνειδητοποιώ νωρίς. Στην Β’ Λυκείου ήρθε μια κλήση για τις «μικρές» εθνικές ομάδες. Άρχισα να το παίρνω σοβαρά και να δουλεύω και πέραν των προπονήσεων με την ομάδα».

-Όντας από την Πτολεμαΐδα, η Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ πως προέκυψαν, στην πρώτη σου θητεία στην ομάδα;

«Τότε είχα περάσει σε σχολή στην Θεσσαλονίκη. Πριν ακόμα περάσω ήξερα πως ο τότε προπονητής του ΠΑΟΚ, ο Νίκος Γεωργιάδης με ήθελε στην ομάδα, μετά από ένα φιλικό που είχαμε παίξει, όσο ήμουν στην Πτολεμαΐδα. Σκόπευα να περάσω Θεσσαλονίκη και έτσι έδεσε».

Μετά από μια διετία στον ΠΑΟΚ, ήρθε η ευκαιρία της Αυστρίας και της Λέομπεν. Τι σου έδωσε η παρουσία σου στο εξωτερικό;

«Μου έδωσε πολλά. Βλέπεις πως ζει ο κόσμος. Διαφορετική κουλτούρα εκτός γηπέδου, αλλά και πιο επαγγελματική η κατάσταση αναφορικά με το άθλημα. Ένας δύσκολος τραυματισμός με έκανε να δω διαφορετικά κάποια πράγματα. Μάλιστα αυτός ήταν ο λόγος που επέλεξα να επιστρέψω στην Ελλάδα, για την εγχείρηση και την αποθεραπεία μου».

-Ετοιμάζεσαι για την δεύτερη θητεία σου στον ΠΑΟΚ. Τι σε έκανε να γυρίσεις στην ομάδα;

«Με έκανε να γυρίσω το καινούριο πλάνο των προπονητών. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει η θέληση να ανανεωθεί το σχήμα και να δοθούν ευκαιρίες σε νέους αθλητές. Αναφορικά με τους στόχους, όταν είσαι ο ΠΑΟΚ, αυτοί είναι ξεκάθαροι. Πρέπει να πρωταγωνιστείς και να διεκδικείς κάθε διοργάνωση που συμμετέχεις».

-Με τι θα ήσουν ευχαριστημένος στο τέλος της ερχόμενης σεζόν;

«Σίγουρα με το νταμπλ, δεν υπάρχει κάποιος άλλος δρόμος. Αλλά και με ένα τρόπαιο, πάλι θα ήμουν σχετικά ευχαριστημένος».

-Έξω από το γήπεδο με τι ασχολείσαι;

«Είχα περάσει ηλεκτρονικός μηχανικός και ταυτόχρονα ασχολούμαι και με την προπονητική, σε μια ιδιωτική σχολή. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου εκτός γηπέδων και θέλω να προσπαθήσω και αυτό το κομμάτι».

-Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Εφόσον δεν έχω σχόλη, θα έχω ατομική προπόνηση ή βάρη το πρωί, ξεκούραση το μεσημέρι και το απόγευμα την προπόνηση με την ομάδα».

Έχεις κάποιο χόμπι;

«Ασχολούμαι με τον beach handball σαν χόμπι, μετά από παρότρυνση παιδιών που ήδη έπαιζαν. Φέτος έχει παράκτιους Μεσογειακούς αγώνες (25 με 31 Αυγούστου) στην Πάτρα και έτυχε να είμαι στις κλήσεις».

-Πως σου αρέσει να διαθέτεις τον ελεύθερο σου χρόνο;

«Να βρίσκομαι με την παρέα μου, μια ταινία ένας καφές, μια βόλτα στην Θεσσαλονίκη μια ταινία. Επίσης φροντίζω να έχω καθημερινά μερικές ώρες για εμένα, να χαλαρώνω μόνος μου».

Αγαπημένο είδος ταινιών;

«Αγαπημένη μου ταινία είναι το “Remember the titans”, μια κοινωνικοαθλητική ταινία. Όσο για το είδος,  ανάλογα την διάθεση. Αν είμαι κουρασμένος θα προτιμήσω μια περιπέτεια, αν όχι θα δω και κάποιες με πιο βαθύ νόημα».

Από σειρές;

«Έχω δει αρκετές σειρές, αλλά  οι αγαπημένες μου είναι το “Vikings” , “Sons of Anarchy” και το “Sherlock”»

Τι μουσική ακούς;

«Μπορώ να ακούσω σχεδόν τα πάντα. Σπίτι μου ωστόσο, μόνος μου θα ακούσω κάτι σε ροκ και ελληνικά και ξένα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία