Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Χάντμπολ: Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Τσαναξίδης

Δημοφιλή

Μετά από έναν χρόνο όπου ο Χρύσανθος Τσαναξίδης αγωνίστηκε στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Νάβα, επιστρέφει στην ομάδα χάντμπολ του Δικεφάλου για τρίτη φορά όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (6/6) ο Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων» αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Χρύσανθο Τσαναξίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Γεννημένος στις 06/11/1996, ο Χρύσανθος Τσαναξίδης αγωνίζεται ως αριστερό ίντερ και έχει ύψος 2.00cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας, ομάδα της γενέτειρας πόλης του.

Την διετία 2014-2016 πραγματοποίησε την πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έφτασε στην κατάκτηση του εγχώριου «νταμπλ».

Οι καλές του εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ, του άνοιξαν την «πόρτα» του εξωτερικού, παίρνοντας μεταγραφή στην αυστριακή, Ουνιόν Τζούρι Λέομπεν.

Την σεζόν 2017-18 επέστρεψε και πάλι στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Αρίωνα Πτολεμαΐδας, ενώ την σεζόν 2018-19 έγινε και πάλι κάτοικος Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά για λογαριασμού του ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Την αγωνιστική χρονιά 2019-20 πραγματοποίησε την δεύτερη θητεία του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, μένοντας στα «ασπρόμαυρα» για δεύτερη σερί χρονιά, 2020-21.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε και πάλι στο εξωτερικό, αυτή τη φορά στην Ισπανία, με τα χρώματα της NAVA, με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Χρύσανθος Τσαναξίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Επιστρέφω σπίτι μου για άλλη μία φορά, ύστερα από μία πολύ δύσκολη και πιεστική χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να διεκδικήσω με την φανέλα του ΠΑΟΚ και τα τρία τρόπαια της φετινής σεζόν!».

Καλώς ήρθες στο σπίτι σου Χρύσανθε!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ «ξυπνά» δυσάρεστες αναμνήσεις στον Ονιεντίκα

ΠΑΟΚ και Κλαμπ Μπριζ κοντραρίζονται με γνώμονα μία θέση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League, με τους...

Στην ίδια κατηγορία