Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Χάνει Κοτάρσκι ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι αποτελεί μια σταθερή επιλογή κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ, με τον νεαρό Κροάτη να πραγματοποιεί φοβερές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν και να δικαιώνει τις προσδοκίες των ανθρώπων του Δικεφάλου.

Στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, ο Κοτάρσκι συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο φετινό πρωτάθλημα και θα πρέπει να μείνει εκτός σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο Κροάτης γκολκίπερ αντίκρισε την κίτρινη κάρτα μετά την ακατανόητη απόφαση του Διαμαντόπουλου να υποδείξει πέναλτι για ανατροπή παίκτη του Λεβαδειακού. Παρά την επέμβαση του VAR, η απόφαση του διαιτητή δεν άλλαξε, με τον Δικέφαλο να αναγκάζεται να στερηθεί τις υπηρεσίες του Κοτάρσκι.

Εντός λίγων ημερών θα αποφασιστεί σε ποιο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος θα εκτίσει την ποινή του, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (εντός), τον Αστέρα Τρίπολης (εκτός), την ΑΕΚ (εντός) και τον ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός).


Τελευταία νέα

Στο νοσοκομείο οι παίκτες του ΠΑΟΚ! (pics)

Σε επίσημη επιβεβαίωση της τροφικής δηλητηρίασης που «χτύπησε» την αποστολή του τμήματος χάντμπολ (δείτε εδώ), στην Αθήνα, προχώρησε ο...

Στην ίδια κατηγορία