Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Χαμένη ευκαιρία

Δημοφιλή

Η ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 11-9 από το Περιστέρι και έμεινε εκτός ημιτελικής φάσης του Final-8 κυπέλλου, που διεξάγεται στη Βουλιαγμένη.

Κι όμως, με τους Γιαννόπουλο και Κεχαλάρη οι «ασπρόμαυροι» στο τελευταίο και κρίσιμο οκτάλεπτο πήραν «αέρα» δύο γκολ (9-7), αλλά έχασαν το προβάδισμα με τα τέρματα του Καρούντζου (9-9) δύο λεπτά πριν το φινάλε. Οι Περιστεριώτες με τον Φάρμερ, 30” πριν τη λήξη, κατάφεραν να ανατρέψουν την εικόνα του παιχνιδιού και να προηγηθούν.

Ακολούθησε άστοχη επίθεση του Γιαννόπουλου για τον ΠΑΟΚ 20” πριν το φινάλε, με το ματς να γίνεται… ροντέο μετά από αυτή την φάση και τους παίκτες των δύο ομάδων να έχουν έντονες αψιμαχίες μέσα στο νερό, με αποτέλεσμα οι Σγουρίδης και Πολυμέρης Προσινικλής να αποβληθούν χωρίς αντικατάσταση από πλευράς Δικεφάλου.

Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού η αθηναϊκή ομάδα ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 9-11 και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 2-2, 4-5.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Πελάτισσα» του ΠΑΟΚ η Λαμία

Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τη Λαμία στην ομώνυμη πόλη και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, Super League ετοίμασε την...

Στην ίδια κατηγορία