Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χαμένη ευκαιρία

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ είχε τις περισσότερες ευκαιρίες στο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Ολυμπιακό, έμεινε ωστόσο στο 1-1, με συνέπεια να παραμείνει και η διαφορά των εννέα βαθμών στην κατάταξη.

Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά και στα πρώτα λεπτά είχε καλές ευκαιρίες, τόσο με τον Κούρτιτς, όσο και με τους Ινγκασον και Μπίσεσβαρ, τις προσπάθειες των οποίων σταμάτησε ο Βατσλίκ.

Στο 40΄ ο Λουτσέσκου αναγκάστηκε να κάνει την πρώτη αλλαγή, περνώντας τον Ζαμπά στη θέση του Μπίσεσβαρ, που δεν μπορούσε να συνεχίσει. Δύο λεπτά αργότερα ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ, όταν ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση και ο Μπα, στην προσπάθεια του ν΄ αποκρούσει, έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Βατσλίκ. Στο 44΄, όμως, οι φιλοξενούμενοι έφθασαν στην ισοφάριση χάρη στην κεφαλιά του Τικίνιο.

Ο Δικέφαλος άρχισε καλά και το δεύτερο ημίχρονο, φθάνοντας κοντά στο γκολ, τόσο με τον Ζίβκοβιτς (απόκρουση Βατσλίκ), όσο και με τον Τσιγγάρα (σουτ στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ). Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, μέχρι που ο Ζαμπά στο 74΄, με ατομική προσπάθεια, απείλησε τον Βατσλίκ, που μπλόκαρε σταθερά. Δύο λεπτά αργότερα, το γυριστό σουτ του Μασούρα βρήκε την εξωτερική πλευρά του δεξιού κάθετου δοκαριού του Πασχαλάκη.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης (87΄ Σάστρε), Ινγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (67΄ Σίντκλεϊ), Κούρτιτς (87΄ Σβαμπ), Τσιγγάρας (66΄ Μιτρίτσα), Μπίσεσβαρ (40΄ Ζαμπά), Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Ακπομ.

Oλυμπιακός: Βατσλίκ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Μπα (46΄ Μπουχαλάκης), Ανδρούτσος (46΄ Λαλά), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μάντι Καμαρά, Μασούρας (90΄ Βρουσάι), Αγκιμπού Καμαρά (90΄+4΄ Βαλμπουενά), Τικίνιο (87΄ Ελ Αράμπι).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΕΟΠΕ: Διευκρινιστική ανακοίνωση για τους φιλάθλους του Final-4

Νέα διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, η οποία αποσαφηνίζει από οι αγώνες του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας...

Στην ίδια κατηγορία