Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χαφ και εξτρέμ προ των πυλών

Δημοφιλή

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι μεταγραφικές συζητήσεις στον ΠΑΟΚ και εκτός απροόπτου, μέσα στην εβδομάδα αναμένονται τα πρώτα δύο χτυπήματα!

Η αναζήτηση έχει προχωρήσει και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στην ανακοίνωση των δύο πρώτων μεταγραφών, χωρίς να υπολογίζεται ακόμη η απόκτηση του Ζίβκο Ζίβκοβιτς, που είναι δεδομένη και θα ανακοινωθεί μέσα στον Ιούνιο. Ο Σέρβος τερματοφύλακας είναι στην πραγματικότητα παίκτης του ΠΑΟΚ και θα είναι παρών στην «πρώτη», στις 25 Ιουνίου.

 ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Ο ΠΑΟΚ

Αυτές τις ώρες (κυριολεκτικά…) ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κλείσει μια περίπτωση χαφ, που συζητά τις τελευταίες μέρες. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή, που ξεφεύγει από τη «γραμμή», που υπάρχει τελευταία στις μεταγραφές, για παίκτες νεαρούς, ποιοτικούς, με αγορά και δυνατότητες εξέλιξης.

Σ΄ αυτή την κατηγορία ανήκει ο 24χρονος Ισμαέλ Σίλβα της Αχμάτ Γκρόζνι, ο οποίος για την ώρα περνά σε δεύτερο πλάνο, καθώς ο ΠΑΟΚ κυνηγά την περίπτωση ενός χαφ, λίγο μεγαλύτερου σε ηλικία, αλλά πιο ποιοτικού και έμπειρου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για χαφ από καλύτερο πρωτάθλημα, που είναι κοντά στα 30 και ανήκει σε ομάδα. Πρόκειται για υπόθεση μεγαλύτερου κόστους απ΄ αυτή του Σίλβα και στην Τούμπα περιμένουν μια απάντηση.

Αν η απάντηση είναι θετική, τότε η υπόθεση του Ισμαέλ Σίλβα μάλλον δε θα προχωρήσει. Με τον Βραζιλιάνο και την Αχμάτ Γκρόζνι υπάρχει συμφωνία σε όλα (περίπου 2.000.000 ευρώ είναι να πάρει η ομάδα του), ωστόσο ο ΠΑΟΚ τους έχει αφήσει στην αναμονή.

ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΝΙΑΣ – ΣΑΚΧΟΦ

Μέχρι και σήμερα παραμένουν ανοιχτές οι υποθέσεις του Κάνιας και του Σάκχοφ κι ακόμη δεν έχουν πέσει οριστικά οι τίτλοι του τέλος. Στην περίπτωση του Σάκχοφ δεν επιβεβαιώνεται η αλλαγή στάσης του Ουκρανού, ενώ ο Ισπανός έχει μια πρόταση από τον ΠΑΟΚ και περιμένει.

Οι δύο παίκτες είναι φανερό ότι δεν είναι στις προτεραιότητες, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν κλείνει τις υποθέσεις αυτές, και ακόμη και τις προηγούμενες δύο μέρες γίνονταν συζητήσεις. Φαίνεται ότι στην Τούμπα κάτι περιμένουν, και κρατούν τις υποθέσεις ανοιχτές.

Σε ότι αφορά τον Ολιβέιρα, η δική του περίπτωση δεν είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ, καθώς από την ώρα που η Πόρτο δεν αποφάσισε τι θα κάνει μαζί του και δε συζητά κάτω από τη ρήτρα, στην Τούμπα αφήνουν το φάκελό του στην άκρη. Θα τον ξαναπιάσουν τέλη Ιουλίου – αρχές Αυγούστου, όταν (και αν) τεθεί εκ νέου θέμα δανεισμού του.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΞΤΡΕΜ

Ο δεύτερος παίκτης, που κυνηγά ο ΠΑΟΚ και αναμένεται να κλείσει και να ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα, είναι ο ακραίος επιθετικός.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για παίκτη, που παίζει κατά βάση στην δεξιά πλευρά της επίθεσης και όπως και στην περίπτωση του χαφ, είναι κι αυτός κοντά στα 30, έμπειρος, ποιοτικός και παίζει κι αυτός σε πολύ καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό.

Αυτό, που λέγεται στον ΠΑΟΚ είναι πως και αυτή τη μεταγραφική περίοδο, δίδεται βαρύτητα στην ουσία, όπερ σημαίνει ότι θα αποκτηθούν πολύ καλοί και ποιοτικοί παίκτες, χωρίς να είναι κατ΄ ανάγκη τα μεγάλα ονόματα.

Ένα τέτοιο «μεγάλο όνομα» έχει ακουστεί τις τελευταίες μέρες, πρόκειται για Ευρωπαίο επιθετικό, άνω των 30, με πολλά «ένσημα» και σε ομάδες πρώτης γραμμής, αλλά για την ώρα δεν προκύπτει ότι ο ΠΑΟΚ θα ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

Σε ότι αφορά, δε, τον Σέρβο Λάζαρ Μάρκοβιτς, για τον 25χρονο εξτρέμ, που έμεινε ελεύθερος από τη Φούλαμ, στην Σερβία υπάρχουν δημοσιεύματα, που θέλουν την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη να έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ, κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία