Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ατάκα έπος του Λουτσέσκου στον Μπίσεσβαρ! (video)

Δημοφιλή

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα βρίσκεται για ακόμη μια αγωνιστική σεζόν στον ΠΑΟΚ, με τον Σουριναμέζο μεσοεπιθετικό να αποκαλύπτει τι του είπε ο Ράζβαν Λουτσέσκου πριν συμφωνήσει με τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα είπε στο PAOK TV:

Για το πως νιώθει που ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Γνωρίζω τον σύλλογο, γνωρίζω την πόλη, γνωρίζω τους παίκτες και είμαι ικανοποιημένος που καταφέραμε να καταλήξουμε σε συμφωνία. Θέλω και πάλι να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει πολλά πράγματα και να την βοηθήσω γενικότερα να γίνει καλύτερη».

Για το διάστημα που ήταν ανενεργός:

«Ήταν λίγο περίεργα. Δεν ξέρω πόσα χρόνια ακόμα θα μπορώ να παίξω ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, οπότε ήταν δύσκολο να μην ταξιδέψω σε μια άλλη χώρα και να είμαι με την ομάδα και να παίξουμε φιλικά παιχνίδια».

Για την νέα σεζόν:

«Ελπίζω να φέρουμε ξανά χαρά στη πόλη, γιατί πάντα όλοι είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν. Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο προσαρμογής. Δεν γνωρίζω όλους τους παίκτες αυτή τη στιγμή, αλλά τους παρακολούθησα. Έχουν ποιότητα και αν γίνουμε ομάδα, θα καταφέρουμε ωραία πράγματα. Ελπίζω πως οι φίλαθλοι, ο σύλλογος και ο ιδιοκτήτης θα είναι δίπλα μας».

Για το πόσο ήθελε την επιστροφή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Αυτό ισχύει και για μένα. Μίλησα πολλές φορές με τον προπονητή και μου είπε ότι με θέλει πίσω και του είπα πως και εγώ θέλω να επιστρέψω. Και μου απάντησε μ@λάκα υπέγραψε! Σήμερα λοιπόν ήρθαμε σε συμφωνία και είμαι πολύ χαρούμενος!».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Σουριναμέζου σε video:


Τελευταία νέα

Ο Κουλιεράκης μένει εκεί που είναι

Δεν αλλάζει εκπροσώπηση ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, με την εταιρία «Prosport» να ανακοινώνει τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας της...

Στην ίδια κατηγορία