Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Ασπρόμαυρη» μάχη για ένα βραβείο

Δημοφιλή

Ιδιαίτερη μάχη θα δώσουν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και ο Γιάσμιν Κούρτιτς, για το βραβείο του MVP Νοεμβρίου, μέσα από την σχετική ψηφοφορία που διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι «ασπρόμαυροι» αναφέρουν:

Ήταν ένας μήνας δύσκολος. Με άτυχες και κακές στιγμές που δοκίμασαν τα όρια της ομάδας. Έτσι, όμως, είναι το ποδόσφαιρο και ο ΠΑΟΚ προσπαθεί ν’ ανακάμψει και να φτάσει στο επίπεδο που επιθυμεί. Με τους παίκτες να καλούνται να βελτιώσουν την απόδοσή τους. Ας δούμε, όμως, ποιοι ξεχώρισαν τον Νοέμβριο και ας αναδείξουμε τον BOX MVP μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.

Πρώτος υποψήφιος ο Αντρίγια Ζίβκοβτς. Ο Σέρβος συνέχισε με το πόδι στο γκάζι για έναν ακόμα μήνα. Σκόραρε κόντρα στην Κοπεγχάγη στην Τούμπα, έδωσε ασίστ στο «Απόστολος Νικολαΐδης«, έβγαλε πείσμα και πάθος ακόμα κι όταν όλα πήγαιναν στραβά, ήταν μόνιμος κίνδυνος για τις αντίπαλες άμυνες, ενώ βοήθησε και ανασταλτικά.

Για να καταφέρει ο Zile να επαναλάβει την επιτυχία του Οκτωβρίου, θα πρέπει να νικήσει δύο σκληρούς αντιπάλους. Ο Γιάσμιν Κούρτιτς κατέθεσε προσωπικότητα στο γήπεδο και έβγαλε χαρακτήρα στα δύσκολα. Πέτυχε δύο γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό, ένα με πέναλτι κι ένα με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ, ενώ έδωσε αμέτρητες μάχες στο χώρο του κέντρου.

Τέλος, από την κουβέντα δεν λείπει κι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης . Ο διεθνής τερματοφύλακας του Δικεφάλου έκανε σπουδαίες επεμβάσεις στα παιχνίδια του περασμένου μήνα και πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για να προσφέρει στην ομάδα.

Mπορείτε να ψηφίσετε ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία