Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ασπίδα προστασίας Σάντος σε Ρονάλντο

Δημοφιλή

Κατηγορηματικά διέψευσε και ο Φερνάντο Σάντος τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να απειλεί να φύγει από το Κατάρ επειδή θα ήταν στον πάγκο κόντρα στην Ελβετία.

«Του το είπα την ημέρα του παιχνιδιού, μετά το μεσημεριανό γεύμα. Τον κάλεσα στο γραφείο μου και τοy είπα ότι δεν θα τον ξεκινήσω βασικό. Δεν του άρεσε, προφανώς. Όταν ένας παίκτης είναι αρχηγός της Πορτογαλίας και ξεκινάει από τον πάγκο, είναι φυσιολογικό να μην είναι χαρούμενος.

Με ρώτησε αν ήταν καλή ιδέα», εξήγησε ο προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τη μεγάλη «μάχη» με το Μαρόκο για τα προημιτελικά του Μουντιάλ.

«Σας διαβεβαιώνω ότι ποτέ δεν ήθελε να αφήσει την ομάδα», ξεκαθάρισε ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης με το Μαρόκο στα προημιτελικά του Μουντιάλ.

«Ξέρω τι αντιπροσωπεύει για όλη τη χώρα και για το πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό μίλησα μαζί του. Είναι ο τρόπος μου να καταλαβαίνω το ποδόσφαιρο, μιλάω πολύ με τους παίκτες, αλλά και μαζί του.

Του το είπα για να μην το εκπλαγεί», πρόσθεσε ο Σάντος και τόνισε επίσης: «Δεν μου είπε ποτέ ότι θα έφευγε από τη αποστολή της Πορτογαλίας. Αυτό το θέμα πρέπει να κλείσει εδώ.

Ας αφήσουμε τον Κριστιάνο ήσυχο. Πρέπει να δείτε πώς είναι η στάση του. Βγήκε από τα αποδυτήρια κόντρα στην Ελβετία, έκανε ζέσταμα, βγήκε για τρέξιμο, πανηγύρισε τα γκολ με τους συμπαίκτες του, τούς κάλεσε να χαιρετήσουν τους φιλάθλους».

Το δημοσίευμα περί απειλής του Κριστιάνο να αποχωρήσει είχε διαψεύσει καη Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας.


Τελευταία νέα

Προπόνηση χωρίς δύο για Παναθηναϊκό

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» συνεχίστηκε σήμερα (29/03) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον...

Στην ίδια κατηγορία