Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Άσχημες οι καιρικές συνθήκες στην Αθήνα (pic-video)

Δημοφιλή

Στο «μάτι» της κακοκαιρίας βρίσκεται από τις 10 το πρωί η Αττική με τους κατοίκους της να λαμβάνουν μήνυμα από το 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες με την προτροπή να περιορίστουν οι μετακινήσεις ενώ έχουν ήδη προκληθεί προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Η σφοδρή κακοκαιρία αναπόφευκτα επηρεάζει και τον βραδινό (19.30) επαναληπτικό κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ καθώς το γήπεδο της Λεωφόρου θα έχει δεχτεί μέχρι τότε πολλούς τόνους νερού και είναι ερωτηματικό σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος.

Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι αυτή την ώρα ρίχνει χαλάζι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο.

Σύμφωνα, δε, με τον διευθυντή ερευνών του Αστεροσκοπείου Αθηνών Κωνσταντίνο Λαγουβάρδο, οι πολίτες στην Αττική θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για τις επόμενες 4-5 ώρες όπου τα καιρικά φαινόμενα θα κορυφωθούν.

Από καθαρά ποδοσφαιρική σκοπιά, αυτό που έχει σημασία για να ξεκινήσει ο προημιτελικός είναι ο διαιτητής να διαπιστώσει πως η μπάλα μπορεί να κυλά στο χορτάρι. Σε διαφορετική περίπτωση, το ματς θα μεταφερθεί 24 ώρες μετά, δηλαδή στις 19.30 της Παρασκευής (27/1).

112


Τελευταία νέα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Νέα εντάλματα για συλλήψεις

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το πώς «έδεσε» η Ελληνική Αστυνομία την υπόθεση και οδήγησε στην...

Στην ίδια κατηγορία