Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ασ’ τους να λένε!»

Δημοφιλή

Είναι πια, ένας από τους παλαιότερους παίκτες του ΠΑΟΚ, ένας από τους λίγους που έζησαν την περίοδο των τίτλων, αυτός που έζησε και τη μεταβατική περίοδο και είναι κι ένας από τους ηγέτης της νέας εποχής, στην οποία ο Δικέφαλος φιλοδοξεί να κατακτήσει κι άλλους τίτλους!

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί, μίλησε στη FORZA χωρίς περιστροφές, για όλα αυτά που έγιναν, για το πως έζησε αυτή τη μετάβαση, για τη νέα ομάδα του ΠΑΟΚ, τους στόχους της, για το πρωτάθλημα, και φυσικά και για το δικό του μέλλον!

Ας τα πάρουμε, όμως, με τη σειρά…

Ομάρ, είναι η πρώτη διακοπή στο πρωτάθλημα κι όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, γίνεται ο πρώτος απολογισμός. Σε τι φάση είναι ο ΠΑΟΚ;

«Νομίζω ότι ξεκινήσαμε καλά φέτος! Βέβαια στο πρωτάθλημα είχαμε κάποιες δυσκολίες και χάσαμε βαθμούς, αλλά πλέον έχουμε επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις. Χάσαμε βαθμούς με… χαζό τρόπο, όμως το σημαντικό είναι στα τελευταία τρία παιχνίδια δείχνουμε τον καλό μας εαυτό. Στην Ευρώπη, με την Ομόνοια δεν ήμασταν τόσο καλοί, αλλά με τη Γρανάδα και την Αϊντχόφεν είχαμε καλή απόδοση. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα παίζουμε στην Ευρώπη και μετά τα Χριστούγεννα».

Σκέφτεστε κι εσείς ότι χάσατε τη μεγάλη ευκαιρία με την Κράσνονταρ; Ή ΟΚ, η ζωή συνεχίζεται;

«Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, αλλά εγώ όποτε βλέπω αγώνες του Champions League έχω ένα… σφίξιμο. Σκέφτομαι ότι εμείς έπρεπε να είμαστε εκεί! Το έχω στο μυαλό μου, ναι. Είναι ένα όνειρο και για εμάς και για την ομάδα και για τον κόσμο να παίξουμε στους ομίλους του Champions League. Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουμε και στοχεύουμε σε αυτό. Ωστόσο, θα πρέπει να ξεχάσουμε τα ματς με την Κράσνονταρ και να κοιτάξουμε μπροστά, άλλωστε αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Πως είδες την αλλαγή προπονητή. Ήταν κάτι παράξενο για την ομάδα, καθώς ο προπονητής έφυγε μόνος του και όχι λόγω κακών αποτελεσμάτων; Πώς το ζήσατε;

«Ήταν… σοκαρίστικο! Πριν το ματς με τη Γρανάδα είχαμε ακούσει για αυτό, αλλά πιστέψαμε πως ήταν φήμη. Μετά είδα ότι ήταν όντως αλήθεια και το θέμα ήταν σοβαρό. Οι παίκτες είχαμε καλές σχέσεις με τον Φερέιρα. Ειδικά εγώ τον συμπαθούσα και ως άνθρωπο και ως προπονητή. Έμαθα πράγμα από αυτόν. Δουλεύαμε καλά μαζί του. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο, όλοι φεύγουν και όλοι έρχονται και πρέπει να το συνηθίσουμε. Τώρα έχουμε τον Πάμπλο και δουλεύουμε καλά αυτές τις μέρες. Κάναμε 3 νίκες και βάλαμε αρκετά γκολ. Ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε πάνω στα θέλω του για να βγάλουμε στο γήπεδο όσα μας ζητάει. Παίζουμε άλλο σύστημα και είναι ένας προπονητής με διαφορετική νοοτροπία. Ξεκινήσαμε καλά πάντως!»

Ο Φερέιρα είχε πει ότι είσαι ο καλύτερος παίκτης, που έχει προπονήσει. Πως σου ακούγονται αυτά;

«Είναι πάντα όμορφο και κολακευτικό να λέει κάτι τέτοιο για σένα ο προπονητής σου. Βέβαια, δεν χρειάζομαι κάποιον να μου λέει αν είμαι καλός ή κακός στο γήπεδο. Το καταλαβαίνω και μόνος μου. Γνωρίζω πως τα πρώτα δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ δεν ήμουν καλός. Οι τραυματισμοί δεν με βοήθησαν να παίξω το ποδόσφαιρο που μπορώ. Στο τελευταίο κομμάτι της περσινής σεζόν ήμουν καλός και τώρα είμαι στο επίπεδο που πρέπει να είμαι. Το πιο σημαντικό είναι να είμαι υγιής, γιατί το πρόβλημά μου ήταν οι τραυματισμοί».

Λουτσέσκου, Φερέιρα, Γκαρσία. Μια λέξη για τον καθένα!

«Για τον Λουτσέσκου η λέξη που θα πω είναι “πειθαρχία”. Είχαμε χημεία μαζί του, ως ομάδα. Κάναμε και αστεία, αλλά αν δεν ήσουν πειθαρχημένος… τρελαινόταν, γινόταν έξαλλος και πίστεψε με, δεν θες να τον δεις έξαλλο! Όσον αφορά τον Αμπέλ, θα πω ότι είναι ένας… “πνευματικός προπονητής”. Δεν σου μιλούσε μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά και για τη ζωή. Στα μίτινγκ ήθελε να μας δίνει μαθήματα και για τη ζωή, αλλά και για εμάς. Ήθελε να μας βοηθάει και πνευματικά. Για τον Πάμπλο Γκαρσία θα πω τη λέξη που μας λέει συχνά, “δουλειά”. Θέλει η ομάδα να δίνει τα πάντα στο γήπεδο από την αρχή μέχρι το τέλος. Μας λέει συχνά ότι δεν τον πειράζει αν κάνουμε λάθη κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά θα τον πειράξει αν στο τέλος του παιχνιδιού δεν είμαστε κουρασμένοι από το τρέξιμο».

Ποιες διαφορές βλέπεις ανάμεσα στον Φερέιρα και στον Γκαρσία; Τι είναι αυτό που έφερε στην ομάδα στις πρώτες 10-15 μέρες ο Πάμπλο Γκαρσία;

«Ο Γκαρσία με το στυλ του και το βλέμμα του μοιάζει πολύ… σοβαρός και άγριος, αλλά δεν είναι έτσι. Η εικόνα που βλέπει ο κόσμος είναι διαφορετική από αυτή που βλέπουμε εμείς. Μέχρι και αστεία μας έχει πει στην προπόνηση. Μια τεράστια διαφορά είναι η αλλαγή του συστήματος. Πρέπει να τον συνηθίσουμε και να μας συνηθίσει γρήγορα. Είναι διαφορετικοί ο Πάμπλο και ο Αμπέλ. Ο Γκαρσία μιλάει λιγότερο. Έτσι είναι ο χαρακτήρας του, απ’ ότι έχω καταλάβει δεν του αρέσουν τα λόγια, αλλά οι πράξεις. Μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Μας τόνισε πως όποιος δεν προπονείται σωστά και καλά, απλά δεν θα παίζει. Θέλει η ομάδα και οι παίκτες να τα δίνουν όλα και στις προπονήσεις και στους αγώνες. Μας λέει συχνά ότι παίζεις, όπως προπονείσαι, όποτε είναι σημαντικό να τα δίνουμε όλα!»

Το ότι άλλαξε το σύστημα είναι σημαντικό;

«Είναι σίγουρα διαφορετικό. Όταν παίζεις με τρία στόπερ και μετά με τέσσερα έχει μεγάλη διαφορά. Κάποιοι λένε ότι δεν είναι τόσο σημαντικό. Εγώ θα πω ότι είναι άλλο να αλλάξει ο σχηματισμός στην προετοιμασία, όπου υπάρχει πολύς χρόνος και άλλο όταν έχει δύο ματς την εβδομάδα. Είναι δύσκολο, αλλά συνηθίζεται. Έχουμε ήδη κερδίσει τρία παιχνίδια με το νέο σύστημα και ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο πολύ στα θέλω του προπονητή».

Στο ξεκίνημα της σεζόν παίζατε μαζί με τον Σβαμπ στο κέντρο κι έπρεπε να τα κάνετε όλα. Σε βολεύει η αλλαγή του συστήματος;

«Ναι, είναι κάτι το διαφορετικό, γενικά πλέον δεν χρειάζεται να τρέχω τόσο, όσο στο προηγούμενο σύστημα. Αν και η αλήθεια είναι ότι κόντρα στην Αϊντχόφεν έτρεξα περισσότερο από ποτέ! Με τρια χαφ νομίζω ότι είμαστε καλύτερα αμυντικά. Το άλλο σύστημα εμένα με βόλευε περισσότερο στην επίθεση γιατί ακουμπούσα περισσότερο τη μπάλα, αλλά θα βρω μια ισορροπία. Στον σχηματισμό με δύο χαφ εγώ και ο Στέφαν τρέχαμε πάρα πολύ. Με τον Αμπέλ ήμασταν σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, διότι αλλιώς δεν γινόταν να υποστηρίξουμε όσα ήθελε. Με βολεύει περισσότερο στον άξονα, ως 8αρι».

Έχεις παίξει σε πολλές θέσεις… Ποια σου ταιριάζει, που θέλεις να παίζεις;

«Όπου και αν με βάλει ο προπονητής, θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα. Ωστόσο, όταν αγωνίστηκα ως εξτρέμ ήταν κάτι εξαιρετικά δύσκολο για εμένα. Είμαι ένας παίκτης που θέλει να ακουμπάει τη μπάλα και να δημιουργεί παιχνίδι. Θέλω να βλέπω το γήπεδο και τους συμπαίκτες μου. Ως εξτρέμ υπήρχαν αγώνες που δεν ακουμπούσα τη μπάλα για 5 λεπτά και… τρελαινόμουν!»

Στα πρώτα παιχνίδια του, ο ΠΑΟΚ δυσκολεύονταν στο γκολ. Στα τελευταία τρία πέτυχε δέκα γκολ. Έχει εξήγηση ή είναι τυχαίο;

«Δεν μπορώ να το εξηγήσω… Μερικές φορές μπορεί να κάνεις 10-12 τελικές και να βάλεις ένα γκολ ή ακόμα και κανένα, ενώ σε ένα άλλο ματς μπορεί να σουτάρεις 5 φορές στην αντίπαλη εστία και να βάλεις 4 γκολ! Πολλοί προπονητές λένε ότι το γκολ έχει σχέση με την ψυχολογία, ίσως αυτό να συμβαίνει. Πλέον, σκοράρουμε πιο εύκολα και μόνο καλό είναι αυτό».

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ δέχεται και σχετικά εύκολα γκολ. Συνήθως στην πρώτη επίθεση του αντιπάλου. Αυτό έχει εξήγηση;

«Το ίδιο που είπα για την επίθεση ισχύει και για την άμυνα. Μπορεί ο αντίπαλος να σου κάνει δύο ευκαιρίες και να δεχθείς γκολ. Βέβαια υπάρχουν και οι αγώνες που δεν δέχεσαι γκολ με τίποτα. Ακόμα θυμάμαι τον αγώνα με τον Ολυμπιακό τη χρονιά του νταμπλ. Μας έκαναν πάρα πολλές τελικές και δεν σκόραραν. Τελικά, εμείς πήραμε τη νίκη».

Στην πρώτη σου συνέντευξη στη FORZA πριν τρία χρόνια, είχες πει ότι δεν φτάνει η ποιότητα και σε ενοχλεί που ο ΠΑΟΚ δεν “σκοτώνει” τους αντιπάλους του να καθαρίζει τα παιχνίδια. Το βλέπεις και σήμερα;

«Ναι, μερικές φορές το βλέπω! Στο πρωτάθλημα συνήθως είμαστε καλύτεροι από τους αντιπάλους μας, αλλά όπως είδες και με τον Παναιτωλικό και με τον Απόλλωνα, έπρεπε να υποφέρουμε και να φτάσουμε στα τελευταία λεπτά για να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να… σκοτώνουμε το αντίπαλο, πρέπει να γίνουμε καλύτεροι σε αυτό. Φυσικά σε αυτό παίζει ρόλο και η διαχείριση των δυνάμεων μας. Παίζουμε καλά στο πρώτο μέρος και μετά χαλαρώνουμε. Αυτό δεν πρέπει να γίνεται. Δεν πρέπει να σταματάμε, πρέπει να σκοράρουμε 2-3 γκολ και να συνεχίζουμε».

Έχοντας μια εικόνα από τις άλλες ομάδες, αλλά και την εικόνα του ΠΑΟΚ, μπορεί να πάρει ξανά το πρωτάθλημα;

«Ο στόχος για τον ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πάντα η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτός είναι ο στόχος μας, να κερδίσουμε ξανά το πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο, αλλά το πιστεύουμε ότι μπορούμε. Είμαστε σε καλό μομέντουμ και πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει να κερδίζουμε και να μην χάνουμε… εύκολους βαθμούς όπως στο ματς με τον Ατρόμητο στην Τούμπα. Αν θες το πρωτάθλημα τέτοια παιχνίδια τα κερδίζεις. Λένε πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, ας τους αφήσουμε να μιλάνε. Εμείς θα μιλάμε μέσα στο γήπεδο γιατί ξέρουμε ότι εκεί δίνονται οι απαντήσεις. Θα δείξουμε σε όλους ότι είμαστε καλύτεροι αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως το τελευταίο διάστημα. Δεν είναι καλύτεροι από εμάς στον Ολυμπιακό, κατά τη γνώμη είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».

Στα χρόνια που είσαι στον ΠΑΟΚ, η πορεία του στην Ευρώπη είναι απογοητευτική. Δεν είχατε δώσει μεγάλη σημασία λόγω του στόχου για το πρωτάθλημα; Φέτος;

«Κάθε σεζόν σκεφτόμαστε ότι θέλουμε να εκπληρώσουμε το όνειρο του Champions League, αλλά δεν τα έχουμε καταφέρει. Τώρα αγωνιζόμαστε στο Europa League, που είναι μια καλή διοργάνωση. Παίζουμε σε καλά γήπεδα και έχουμε και δυνατούς αντιπάλους. Πρέπει να το ευχαριστηθούμε και να κάνουμε ότι  μπορούμε για να πάμε στην επόμενη φάση. Πριν δύο χρόνια όντως ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στην κατάκτηση του νταμπλ. Φέτος έχουμε και λύσεις στον πάγκο, δεν είμαστε μόνο έντεκα παίκτες, αλλά υπάρχουν αρκετά ταλαντούχα παιδιά και νομίζω μπορούμε να αντέξουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στόχος είναι να προκριθούμε. Είναι πάντα ωραίο να παίζεις στην Ευρώπη και να δείχνεις σε όλους τον εαυτό σου. Διαφημίζεσαι και εσύ και η ομάδα».

Αν πάρεις μια φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς για το πρωτάθλημα του 2019, πόσους ανθρώπους που βλέπεις και σήμερα στον ΠΑΟΚ, θα δεις;

«Νομίζω ότι από εκείνη την ομάδα είμαστε μόνο εγώ, ο Πασχαλάκης, ο Κρέσπο, ο Βαρέλα, ο Μπίσεσβαρ και ο Βιεϊρίνια. Είναι ο Ίνγκασον, ο Ζαμπά… Οι πιο πολλοί όντως έχουν φύγει».

Είναι κάτι τόσο μακρινό; Νιώθεις ότι μιλάμε για μια άλλη ομάδα;

«Η αλήθεια πως είναι έτσι το ποδόσφαιρο. Κάποιος θα φύγει κάποιος θα έρθει. Η ομάδα που κέρδισε το πρωτάθλημα ήταν μαζί τρία χρόνια, Δουλέψαμε πολύ, πάρα πολύ για να πετύχουμε όσα πετύχαμε. Αλλά κάποια στιγμή θα γινόταν αυτό. Όντως από τότε η ομάδα άλλαξε αρκετά. Από πέρσι όμως δεν αλλάξαμε πολύ και αυτό είναι καλό. Φέτος έχουμε μαζί μας και νεαρούς ποδοσφαιριστές. Βέβαια είναι λογικό, αφού εδώ και τρία χρόνια και αυτοί κάνουν τρομερές σεζόν στα τμήματα υποδομής. Η εμπειρία είναι πάντα χρήσιμη, αλλά… χρειαζόμασταν ένα φρεσκάρισμα. Οι πιο νεαροί μας βοηθούν στο παιχνίδι μας, διότι μας δίνουν ενέργεια. Ο Μιχαηλίδης, ο Λύρατζης, ο Τζόλης και ο Τσιγγάρας είναι παίκτες που θα μας βοηθήσουν έχουν ποιότητα! Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δώσει ευκαιρίες σε παιδιά από τις ακαδημίες του. Αρκετές ομάδες έχουν ωφεληθεί από αυτό με τον Άγιαξ φυσικά πιο πολύ από όλες. Είναι πάντα θετικό και όμορφο να έρχεται στο γκρουπ ένα παιδί από τις ακαδημίες».

Αν μπορούσες να διαλέξεις έναν απ΄ αυτούς που έφυγαν, ποιον θα ήθελες να φέρεις πίσω και γιατί;

«Ίσως η πιο δύσκολη ερώτηση που μου έχουν κάνει! Δεν ξέρω τι να απαντήσω. Με κάποιους ήμουν πολύ φίλος, ενώ αν μιλήσουμε ποδοσφαιρικά όλοι θα μας βοηθούσαν. Άσε που αν πω κάποιον και δεν αναφερθώ σε κάποιους άλλους θα… ζηλέψουν και θα έχω πρόβλημα»!

Τι λείπει από τον ΠΑΟΚ για να ξαναβγάλει μια φωτογραφία πανηγυρίζοντας ένα πρωτάθλημα;

«Όπως σου είπα το μυστικό είναι η… δουλειά! Πρέπει να δουλέψουμε πολύ και στις προπονήσεις και στα παιχνίδια και να μην… σκορπάμε βαθμούς».

Τι δεν πήγε καλά πέρσι κι αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ τόσα προβλήματα;

«Δεν ήμαστε χαρούμενοι όπως έκλεισε η περσινή σεζόν. Βέβαια υπήρξαν και αυτοί που τα ισοπέδωσαν όλα. Βγήκαμε δεύτεροι και φτάσαμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο αποκλεισμός από τη Σλόβαν και το γεγονός πως δεν καταφέραμε να παίξουμε στην Ευρώπη μας πόνεσε και μας στοίχισε. Ωστόσο, αυτά είναι παρελθόν και πρέπει να κοιτάμε το παρόν και το μέλλον».

Είσαι ένας από τους πιο παλιούς στην ομάδα, πλέον, και ένας από τους αρχηγούς της ομάδας. Σημαίνουν αυτά κάτι για σένα;

«Το γεγονός πως έγινα αρχηγός, ναι μεν είναι τιμητικό για μένα, αλλά δεν αλλάζει την προσωπικότητα μου. Είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσει να μιλάει με όλους και να κάνει πλάκες και αστεία. Έχω καλή σχέση με όλους τους συμπαίκτες μου και μου αρέσει να χαμογελάω. Βέβαια, όταν φοράω τη φανέλα και μπαίνω μέσα στο γήπεδο, αλλάζω και γίνομαι πιο… κακός. Μου αρέσει να ανεβάζω ψυχολογικά τους συμπαίκτες μου. Είναι ωραίο να βοηθάω τους πιο νέους. Όταν φτάνεις τα 30 κοιτάς πίσω και σκέφτεσαι τα λάθη που έκανες. Θέλω να τους βοηθήσω να μην κάνουν τα ίδια λάθη με μένα».

Όλα αυτά τα χρόνια, συχνά γίνονταν συζήτηση για το αν θα φύγεις, ακόμη και το καλοκαίρι, αλλά είσαι τέταρτο χρόνο εδώ κι ακόμη τόσο σημαντικός για την ομάδα. Πως σου φαίνονται όλα αυτά;

«Είναι έτσι δομημένο το ποδόσφαιρο που συμβαίνει με πολλούς παίκτες αυτό. Κάποιοι λένε διάφορα, αλλά δεν λένε πάντα την αλήθεια. Βέβαια, εγώ τα μαθαίνω τελευταίος γιατί δεν διαβάζω τι γράφεται για μένα. Κάποιες φήμες, βέβαια, ήταν αληθινές. Πριν μερικά χρόνια η σύζυγος μου ήθελε να γυρίσουμε στην Ιταλία γιατί της έλειπε. Εγώ δεν έπαιζα καλά και ήθελα μια νέα πρόκληση. Τώρα νιώθω καλά όμως. Η οικογένεια μου είναι καλά εδώ, τα παιδιά και η σύζυγος μου έχουν κάνει πολλούς φίλους και η Θεσσαλονίκη είναι μια υπέροχη πόλη! Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον αλλά είμαι καλά εδώ πλέον».

Βρέθηκες κάποια φορά τόσο κοντά στο να φύγεις; Κι αν ναι, πότε;

«Δύο φορές. Η πρώτη ήταν τη σεζόν που πήραμε το πρωτάθλημα. Τον Ιανουάριο εκείνης της χρονιάς είχα φτάσει μια ανάσα από την Πάρμα και σχεδόν είχα συμφωνήσει μαζί της. Ωστόσο, μίλησα και με τον πρόεδρο, τον Ιβάν Σαββίδη, όσο και τον προπονητή, τον Λουτσέσκου. Ο Λουτσέσκου με παρακάλεσε να μείνω γιατί με χρειαζόταν! Τελικά έμεινα για αυτόν. Με σεβόταν και μου έδειχνε ότι με πιστεύει και με υπολογίζει. Νομίζω ότι ήταν η σωστή απόφαση αν σκεφτεί κανείς ότι κατέκτησα το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ εκείνη τη σεζόν. Η επόμενη φορά που έφτασα κοντά στο να αποχωρήσω, ήταν το καλοκαίρι μετά το νταμπλ. Με ήθελε η Σταντάρ Λιέγης και μπορώ να πω, ευτυχώς δεν πήγα! Ήταν μια βιαστική απόφαση της στιγμής αυτό που πήγα να κάνω και θα διέπραττα ένα τεράστιο λάθος! Είμαι εδώ τώρα και είμαι χαρούμενος».

Έχετε ξεκινήσει συζήτηση για καινούριο συμβόλαιο; Σε τι στάδιο είστε; Εσύ τι θέλεις;

«Ναι, έχουμε ξεκινήσει τις συζητήσεις εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα. Ωστόσο μετά την αλλαγή προπονητή έχουν σταματήσει κάπως. Είναι λογικό όμως το κλαμπ έχει να διαχειριστεί πολλά θέματα μετά την αλλαγή στον πάγκο. Έχουμε χρόνο. Θέλω να μείνω και η ομάδα μου δείχνει πως θέλει και αυτή. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα πετύχουμε μια συμφωνία που θα συμφέρει και τις δύο πλευρές».

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κρίσιμη μέρα για Μπάμπα στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κορυφώνει την προετοιμασία του για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει πλέον...

Στην ίδια κατηγορία