Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Απρόοπτο με Λύρατζη στην προπόνηση!

Δημοφιλή

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε το σημερινό (19/7) δελτίο Τύπου από την προπόνηση, με τον Λευτέρη Λύρατζη να νιώθει ενοχλήσεις στην δεξιά ποδοκνημική και θα φανεί αύριο (20/7) αν θα μπορέσει να ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή στην Βουλγαρία.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει στο δελτίο Τύπου της:

«Η πρεμιέρα απέχει μόλις δύο μέρες. O ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Βουλγαρία και ψάχνει το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στη Λέφσκι. Το αγωνιστικό τμήμα έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Την Τρίτη (19.07) η τακτική μονοπώλησε και πάλι το προπονητικό ενδιαφέρον. Κυκλοφορία, ανάπτυξη, αυτοματισμοί ήρθαν σε πρώτο πλάνο, με το τεχνικό επιτελείο να δείχνει στους παίκτες τα βασικά στοιχεία του σχεδίου για το παιχνίδι κόντρα στη Λέφσκι μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.

Ο Λευτέρης Λύρατζης ένιωσε ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική, αποχώρησε από την προπόνηση και θα επανεξεταστεί αύριο. Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα έκαναν θεραπεία κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνέχισε την αποκατάστασή του.

Την Τετάρτη (20.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στο γήπεδο της Τούμπας, με τα πρώτα 15 λεπτά να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 12:15 θα διεξαχθεί η συνέντευξη του πριν το παιχνίδι κόντρα στη Λέφσκι με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τον Ίνγκι Ίνγκασον.

Το απόγευμα στις 19:00 η αποστολή του Δικεφάλου θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Μακεδονία με πτήση τσάρτερ για Σόφια».


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία