Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Απροετοίμαστος για… πόλεμο!

Δημοφιλή

Του ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Τίποτα, μα τίποτα, δεν λειτούργησε σωστά για τον ΠΑΟΚ στο «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ». Απέναντι σε μία ομάδα, που οι παίκτες της αγωνίστηκαν με το μαχαίρι στα δόντια και έδωσαν τεράστια «μάχη» από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο, λες και έπαιρναν μέρος σε… πόλεμο, ο Δικέφαλος εμφανίστηκε απροετοίμαστος!

Σύμφωνοι, οι «ασπρόμαυροι» δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους στη φάση του πρώτου λεπτού και κάπως έτσι βρέθηκαν να χάνουν με 1-0. Η αντίδραση που έπρεπε όμως να βγάλει ο ΠΑΟΚ στα επόμενα 94 λεπτά, επουδενί δεν ήταν η προσδοκώμενη!

Σε γενικές γραμμές, δεν υπήρξε ούτε ένας ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, που να έκανε σωστά τη δουλειά του! Άντε λίγο ο Στέφαν Σβαμπ στο πρώτο μέρος, άντε λίγο οι Γιάννης Κωνσταντέλιας και Καλέντ Νάρεϊ στο δεύτερο, αλλά και πάλι όχι κάτι το ιδιαίτερο. Οι «παλιοί» δεν έκαναν τη διαφορά, οι «νέοι» εμφανίστηκαν ανέτοιμοι και αναποτελεσματικοί, με δυο λόγια καμία γραμμή του ΠΑΟΚ δεν λειτούργησε αποδοτικά, έστω και κατά το ήμισυ!

Και κάπως έτσι, το έργο της πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, έγινε πολύ δύσκολο! Όχι ακατόρθωτο, αλλά την ερχόμενη Πέμπτη στην Τούμπα, ο Δικέφαλος καλείται να μη δώσει το παραμικρό δικαίωμα στους ποδοσφαιριστές της Λέφσκι!

Θα κερδίσει τους Βούλγαρος με τρία γκολ διαφορά; Με τέσσερα; Με δύο και θα πάρει την πρόκριση στα πέναλτι; Δεν έχει την παραμικρή σημασία! Το μοναδικό που έχει σημασία, είναι η πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο!

Υ.Γ.1: Δεν με ενόχλησε τόσο η κάκιστη παρουσία του Γιοάν Σάστρε, ούτε το λάθος του Γιάννη Κάργα, όσο η γενικότερη εικόνα του Ντόουγκλας Αουγκούστο! Όχι τόσο γιατί ο Βραζιλιάνος τα έκανε… όλα λάθος, αλλά γιατί δεν έδειξε την απαιτούμενη αγωνιστικότητα, αλλά μία εκνευριστική χαλαρότητα!

Υ.Γ.2: Είναι πολύ νωρίς να βγουν συμπεράσματα για τους Ντομινίκ Κοτάρσκι, Γιάννη Κάργα, Τιάγκο Ντάντας, Ράφα Σοάρες, Νίκολας Κουαλιάτα, Μπράντον Τόμας και Κάλεντ Νάρεϊ! Σε κάθε περίπτωση, ο τελευταίος έδειξε – έστω και ανέτοιμος – πως είναι ποδοσφαιριστής του επιπέδου που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ!

Υ.Γ.3: Πόσο τραγικό είναι να βλέπεις ξανά «δεκάρι» τον Ντόουγκλας Αουγκούστο και πίσω του τους Στέφαν Σβαμπ και Γιάσμιν Κούρτιτς…


Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ έχει το απόλυτο κόντρα στη Λαμία

Σε λίγες ώρες ο ΠΑΟΚ κοντράρεται στο Δημοτικό Στάδιο Λαμίας με την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής...

Στην ίδια κατηγορία