Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απουσίες και… πρόβλημα

Δημοφιλή

Το αντίδοτο σε μια δύσκολη ποδοσφαιρική στιγμή είναι μόνο οι αγώνες που σου δίνουν την ευκαιρία να γυρίσεις την κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ οφείλει ν’ αφήσει πίσω του όσα έγιναν στο ματς με τον Άρη και να κοιτάξει μπροστά ώστε να διορθώσει τα δικά του λάθη.

Την Τρίτη (30.11) ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε στη Νέα Μεσημβρία με το πρόγραμμα να είναι αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης τόσο σε επίπεδο ανασταλτικής λειτουργίας όσο και στο δημιουργικό κομμάτι.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια λόγω των ενοχλήσεων στην ποδοκνημική συνέχισε ατομικό πρόγραμμα όπως κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που έχει πρόβλημα στο δικέφαλο από το ματς με τη Σλόβαν.

Εκτός είναι κι ο Ντούγκλας Αουγκούστο , ο οποίος επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς, ωστόσο είναι ακόμα ανέτοιμος.

Το νέο πρόβλημα αφορά στον Αλεξάντρου Μιτρίτσα που μετά το παιχνίδι με τον Άρη είχε ενοχλήσεις στον δεξί προσαγωγό. O ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία δεν είχε κάποιο εύρημα, ωστόσο ο παίκτης θ’ ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης στη βουβωνική χώρα και θα επαναξιολογηθεί τις επόμενες μέρες.

Στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Τέιλορ , Λύρατζης , Ίνγκασον , Μιχάι , Μιχαηλίδης , Σίντκλεϊ , Τσιγγάρας , Εσίτι , Κούρτιτς , Σβαμπ , Ελ Καντουρί , Κωνσταντέλιας , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Σφιντέρσκι , Άκπομ , Κούτσιας .

πηγή: paokfc.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Συλλέγει βραβεία ο Μπράντον

To βραβείο του για το κορυφαίο γκολ της… 16ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας έλαβε ο Μπράντον Τόμας, με τη...

Στην ίδια κατηγορία