Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αποθέωσε Λουτσέσκου ο Μιχαηλίδης

Δημοφιλή

O Γιάννης Μιχαηλίδης μίλησε μετά τη νίκη του Δικεφάλου επί της Λαμίας με 0-2 για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League.

Ο νεαρός στόπερ αναφέρθηκε στο τέρμα που πέτυχε, αλλά και στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Γάνδη, ενώ αποθέωσε τον Ράζβαν Λουτσέσκου και όσα κάνει στα αποδυτήρια ο Ρουμάνος τεχνικός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχαηλίδης:

Για το αν έχουν καταφέρει να διαχωρίζουν τους στόχους από εδώ και πέρα της σεζόν και για την σοβαρότητα που έβγαλε εντός αγωνιστικού χώρου με την Λαμία:

«Εννοείται πως πρέπει να διαχωρίζουμε τις καταστάσεις από παιχνίδι σε παιχνίδι. Είμαστε και στις τρεις διοργανώσεις ακόμα μέσα στην σεζόν. Στο πρωτάθλημα είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα, είναι ο στόχος λίγο πιο πίσω γιατί είμαστε λίγο μακριά από την πρώτη θέση. Αυτό όμως για εμάς δεν λέει κάτι. Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και να δείξουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο. Την Πέμπτη έχουμε μπροστά ένας πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζουμε όλοι πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας για εμάς και θέλουμε να δώσουμε όλοι το κάτι παραπάνω για να πάρουμε την νίκη».

Για το ποιο είναι το κλίμα εντός αποδυτηρίων ενόψει του ματς με την Γάνδη και μετά από μια περίοδο με πολλά επιτυχημένα αποτελέσματα:

«Το παιχνίδι αυτό που έρχεται με την Γάνδη είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς τους παίκτες και για την ομάδα. Αν δεν κάνω λάθος από το 1974 έχει ο ΠΑΟΚ να παίξει Μάρτιο στην Ευρώπη. Στα αποδυτήρια είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά πάνω από όλα σοβαροί και δουλεύουμε καθημερινά για αυτό το παιχνίδι, γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Για το γκολ που πέτυχε στην Λαμία και αν σημαίνει κάτι παραπάνω για αυτόν επειδή είναι αμυντικός:

«Είναι ωραίο να σκοράρεις, αλλά δεν… λέει κάτι ιδιαίτερο. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και να παίρνουμε τους βαθμούς. Το ποιος σκοράρει δεν νομίζω να έχει και πολύ μεγάλη σημασία. Για μένα μετράνε οι τρεις βαθμοί και δεν λέει κάτι το γκολ…»

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς και το δύσκολο διάστημα που άφησε πίσω του στο πρώτο κομμάτι της σεζόν:

«Εντάξει, περάσαμε ένα δύσκολο διάστημα και αυτό φάνηκε. Το διαχειριστήκαμε καλά μπορώ να πω και ο προπονητής μας βοήθησε πάρα πολύ. Μπορώ να πω ότι σαν ένας… ψυχολόγος μέσα στα αποδυτήρια. Μας έχει ψυχολογήσει όλους πάρα πολύ καλά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι από ότι συμβαίνει μέσα στην ομάδα. Οι δύσκολες στιγμές είναι μέσα στο ποδόσφαιρο, το θέμα είναι το πώς θα το διαχειριστείς. Μέσα στα αποδυτήρια ήμασταν και είμαστε δεμένοι και θα συνεχίσουμε έτσι».

Για το επίπεδο φυσικής κατάστασης της ομάδας:

«Από την αρχή της χρονιάς δουλεύουμε πάρα πολύ στην φυσική κατάσταση όπως και σε όλα τα κομμάτια. Η δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα στην προπόνηση βγαίνει στο γήπεδο. Στα τελευταία παιχνίδια δείχνουμε λίγο κουρασμένοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Δίνουμε το 100% όλοι μας στον αγωνιστικό χώρο και παίρνουμε τα αποτελέσματα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Τούμπα ήταν το ευρωπαϊκό… κάστρο του!

Δεν είχε καθαρό μυαλό ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης (18/4), γεγονός που έφερε την ήττα από την Κλαμπ...

Στην ίδια κατηγορία