Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αποσύρεται ο Μάτος;

Δημοφιλή

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Λέο Μάτος, παραχώρησε συνέντευξη σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα ο 37χρονος δεξιός μπακ βρίσκεται ήδη τρεις σεζόν στην Βάσκο Ντα Γκάμα και όπως ανέφερε ο ίδιος, δεν ξέρει αν θα συνεχίσει ή όχι το ποδόσφαιρο.

Ακόμη ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας, Πάουλο Μπρακς, μοιάζει να είναι θετικός σε μία συνεργασία με τον πρώην αμυντικό του Δικεφάλου και σε διοικητικό επίπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ακόμη σκέφτομαι αν θα συνεχίσω να παίζω ή όχι. Είχα μια συζήτηση με τον Πάουλο Μπρακς (σ.σ πρόεδρος της Βάσκο Ντα Γκάμα), ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον να παραμείνω στην ομάδα και να την βοηθήσω εκτός γηπέδου, αν πάρω την απόφαση να μην συνεχίσω.

Δεν μπορώ να προσδιορίσω καλά τον ρόλο, αλλά η κεντρική ιδέα είναι να είμαι κοντά στην ομάδα για να παρέχω την απαραίτητη υποστήριξη όπου χρειαστεί.

«Εδώ και δύο χρόνια προετοιμάζομαι πολύ γι’ αυτήν τη στιγμή που θα σταματήσω να αγωνίζομαι. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια αθλητικής διαχείρισης στο Universidade do Futebol και την περασμένη εβδομάδα τελείωσα το σεμινάριο εκπαίδευσης στελεχών που έγινε υπό την αιγίδα της βραζιλιάνικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Πάντα είχα μεγάλη ευκολία στην επικοινωνία τόσο με τους παίκτες όσο και με το επιτελείο γενικότερα».

Για το αν ο ρόλος αυτός θα μπορούσε να ειναι του τεχνικού διευθυντή, ο Λέο Μάτος τόνισε:

«Θα μπορούσε να είναι. Μου περνάει από το μυαλό. Με ενδιαφέρει να συνεχίσω στο ποδόσφαιρο σε μια τέτοια θέση, θέλω να μείνω κοντά στο ποδόσφαιρο. Λογικά δεν θα ξεκινήσω ως κάποιος που παίρνει σημαντικές αποφάσεις, ως αφεντικό.

Ακόμα δεν ξέρω τι φαντάζεται ο πρόεδρος, πρέπει να μιλήσουμε για να καταλάβω. Αλλά το να μείνω στη Βάσκο σε μια θέση που θα κάνω αυτή την σύνδεση μεταξύ παικτών και διοίκησης, για να συνεχίσω στο ποδόσφαιρο, θα μου άρεσε. Για την ακρίβεια είμαι ενθουσιασμένος, αλλά θα δούμε.

Νιώθω ακόμα αθλητής. Αν πάρω την απόφαση να σταματήσω, μπορεί να είναι μια καλή επιλογή όσον αφορά τις μελλοντικές προοπτικές. Το να ξεκινήσω αυτή την καριέρα εκτός γηπέδων σε έναν σύλλογο όπως η Βάσκο, με τη δομή που δημιουργείται, είναι πέρα ​​από αυτό που φανταζόμουν».


Τελευταία νέα

Ο Αλέγκρι δεν φεύγει αν δεν αποζημιωθεί με 20 εκατ. ευρώ!

Η Γιουβέντους έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα και να βάλει ένα τέλος στη συνεργασία της με τον Μαξ Αλέγκρι. Η...

Στην ίδια κατηγορία