Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αποστολή με Βιεϊρίνια!

Δημοφιλή

Έτοιμοι για το φινάλε του πρώτου γύρου της Super League 2022-23. Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις δύο σερί νίκες επί ΠΑΣ Γιάννινα κι Ιωνικού, ο ΠΑΟΚ περιμένει στην Τούμπα τον ΝΠΣ Βόλος με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς πριν τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν για τελευταία φορά το απόγευμα του Σαββάτου (12.11) στο γήπεδο της Τούμπας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά στην τακτική και τις στατικές φάσεις.

Οι Μάριος Τσαούσης και Κάλεντ Νάρεϊ έκαναν ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Λευτέρης Λύρατζης έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι τρεις τραυματίες είναι οι μόνοι παίκτες που δεν μπορεί να υπολογίζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου , που έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά οι 20 εκλεκτοί του Ρουμάνου τεχινικού είναι οι:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Σάστρε , Βιεϊρίνια , Νάσμπεργκ , Ίνγκασον , Κουλιεράκης , Ράφα Σοάρες , Σβαμπ , Κούρτιτς , Φιλίπε Σοάρες , Ντάντας , Ντόουγκλας , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Κωνσταντέλιας , Κουαλιάτα , Α.Ζίβκοβιτς , Ολιβέιρα , Μπράντον.


Τελευταία νέα

Έτσι έπεσε η αυλαία (video)

Ο ΠΑΟΚ έφτασε για δεύτερη φορά στα προημιτελικά του Conference League, πάλεψε όσο μπορούσε στους δύο αγώνες απέναντι στην...

Στην ίδια κατηγορία