Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αποστολή με απουσίες για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Μόλις με μία ουσιαστικά προπόνηση μετά τη Μίντιλαντ, την κούραση, αλλά και τον ενθουσιασμό που άφησαν τα 120’ της Πέμπτης, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Ιωνικό για τη Super League.

Χρόνος στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει, ειδικά όταν συμμετέχεις και πρωταγωνιστείς σε τρεις διοργανώσεις. Ετσι, ο Δικέφαλος καλείται να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος και με την απαραίτητη ενέργεια προκειμένου να πάρει τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσει την σταθερά ανοδική του πορεία.

Το Σάββατο (26.02), ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε στην Τούμπα με το πρόγραμμα να είναι επικεντρωμένο στην τακτική, την ανάπτυξη και τις στατικές φάσεις.

Εκτός του αγώνα με την ομάδα της Νίκαιας θα είναι ο Τόμας Μουργκ που δεν είναι έτοιμος μετά τον τραυματισμό του στη μέση κι ο Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης, οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ανχέλ Κρέσπο, Ντούγκλας Αουγκούστο και Γιασμίν Κούρτιτς (τιμωρημένος).

Οι ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Σάστρε, Τέιλορ, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Γιαξής, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Μιτρίτσα, Τσόλακ, Κούτσιας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ: «Ένα μακρύ ευρωπαϊκό ταξίδι έφτασε στο τέλος του!» (pic)

Ο ΠΑΟΚ με την ήττα του με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας, ολοκλήρωσε το φετινό...

Στην ίδια κατηγορία