Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αποστολή και ντεμπούτο για Σάστρε

Δημοφιλή

O Ζόαν Σάστρε βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ, για το αυριανό (23/1, 17:15) παιχνίδι κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος, ενώ επέστρεψε σε αυτήν και ο Αντόνιο Τσόλακ.

Μάλιστα, αναμένεται στον αγώνα με τον σύλλογο από τη Μαγνησία να κάνει το ντεμπούτο του.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Και τώρα… Βόλος. Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Μαγνησία για το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (22.01) στο γήπεδο της Τούμπας.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα, ενώ ένα κομμάτι αφιερώθηκε στις στατικές φάσεις.

Οι Νέλσον Ολιβέιρα κι Ομάρ Ελ Καντουρί , που δούλεψαν ατομικά, είναι οι μόνοι παίκτες στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την 20άδα που θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος, στην οποία περιλαμβάνεται για πρώτη φορά ο Ζόαν Σάστρε.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Βόλο είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Σάστρ, Ίνγκασον, Μιχάι, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Ζαμπά, Α. Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Τσόλακ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το «Plan B» της Λίβερπουλ αν δεν προχωρήσει του Τσάμπι Αλόνσο

Ο Ρούμπεν Αμορίμ φαίνεται πως έχει μπει στο... στόχαστρο των μεγάλων αγγλικών ομάδων, καθώς και η Λίβερπουλ φέρεται να...

Στην ίδια κατηγορία