Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απών κι ο Τζόουνς

Δημοφιλή

Αυξήθηκαν οι απουσίες για τον Αρη Λυκογιάννη ενόψει του αυριανού αγώνα στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα για την 9η αγωνιστική. Κι αυτό γιατί στις δεδομένες απουσίες των τραυματιών Κάρτερ, Γκρίφιν και Γιάνκοβιτς, προστέθηκε κι αυτή του Τζόουνς, που δεν είναι έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι Χριστοδούλου, Λοβ, Μ. Καμπερίδης, Καμαριανός, Ντι Λέο, Μάντζαρης, Ρούμογλου, Γιώργος Καμπερίδης, Τολιόπουλος και Ογκμπέιντε.

«Όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια έχουν τη δική τους δυσκολία. Εμείς έχουμε να διαχειριστούμε τη δυσκολία του παιχνιδιού, τον αντίπαλο που είναι μία πολύ αξιόλογη ομάδα, αλλά και τα προβλήματα που έχουμε με τους πολλούς τραυματισμούς. Πάμε σε αυτό το παιχνίδι χωρίς τέσσερα βασικά στελέχη, αλλά κάναμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία κι ελπίζω ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη» δήλωσε ο Λυκογιάννης.

Ο αγώνας θ’ αρχίσει στις 17.00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ 3.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία