Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Απόλυτη επιβεβαίωση FORZA: Καυτανζόγλειο τέλος για ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Η FORZA του Σαββάτου κυκλοφόρησε το Σάββατο 2 Οκτωβρίου έχοντας αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το θέμα του ΠΑΟΚ και του Καυτανζογλείου.

Η κορυφαία εφημερίδα της Βορείου Ελλάδος αποκάλυψε την παρέμβαση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη επί του θέματος, τονίζοντας το γεγονός πως κάποιοι δεν θέλουν τη μετοίκιση του Δικεφάλου στο Καυτανζόγλειο.

Τόσο ο Σαββίδης, όσο και οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι έξαλλοι καθώς. η διοίκηση του Καυτανζογλείου έστειλε μια σύμβαση που από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ χαρακτηρίζεται «απαράδεκτη», αφού καταστρατηγεί κάθε προηγούμενη προφορική συμφωνία των δύο πλευρών. Έτσι, και με εντολή του Ιβάν Σαββίδη η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ δεν θα αγωνιστεί στο κρατικό στάδιο.

Στον Δικέφαλο μάλιστα θεωρούν πως η καθυστέρηση στην αποστολή της σύμβασης, και η αποστολή της μόλις 5 μέρες πριν την έναρξη της SL2 με κατάπτυστους όρους, έγινε σκοπίμως ώστε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να εγκλωβιστεί. Ωστόσο η ομάδα του ΠΑΟΚ Β’ θα αγωνιστεί κατά πάσα πιθανότητα στο γήπεδο του Μακεδονικού και ήδη έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για την αλλαγή έδρας.

Παράλληλα δόθηκε η εντολή να εξεταστούν οι εναλλακτικές για την μετεγκατάσταση της πρώτης ομάδας την περίοδο κατασκευής της Νέας Τούμπας, καθώς τόσο η διοίκηση του Καυτανζογλείου, όσο και ο πολιτικός της προϊστάμενος κ. Αυγενάκης δείχνουν ξεκάθαρα την απροθυμία τους να δώσουν τις απαραίτητες λύσεις.

Το παράδοξο είναι πως σχεδόν ένα μήνα μετά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, δεν έγινε καμία ουσιαστική κίνηση για το θέμα του Καυτανζογλείου και την μεταφορά εκεί της πρώτης ομάδας. Παράλληλα και η αντιμετώπιση της δεύτερη ομάδας του ΠΑΟΚ δημιουργεί στους ιθύνοντες του Δικεφάλου εύλογα προβληματισμούς για το μέλλον.

Ο ΠΑΟΚ Β δεν θα αγωνιστεί στο Καυτανζόγλειο και οδεύει προς το γήπεδο του Μακεδονικού στην Ευκαρπία, με την υπόθεση να έχει αρκετό παρασκήνιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μίσιτς και ηθική

Ακούγεται το όνομα του Μίσιτς για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και προφανώς δεν με χαλάει γιατί πρόκειται για έναν...

Στην ίδια κατηγορία