Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αποκαλύψεις Δούμα για τη Νέα Τούμπα

Δημοφιλή

Σε τηλεοπτική εκπομπή του OPEN φιλοξενήθηκε ο αρχιτέκτονας, Τάκης Δούμας, κάνοντας αναφορά για τα πολεοδομικά στοιχεία της Νέας Τούμπας. Όπως ανέφερε ο γνωστός πολεοδόμος το γήπεδο του ΠΑΟΚ μπορεί να κατεδαφιστεί μέχρι το καλοκαίρι του 2023, από τη στιγμή που θα γίνει η επιλογή του σχεδίου της Νέας Τούμπας.

Αναλυτικά τόνισε:

Για τα δεδομένα της Νέας Τούμπας:

«Τα κοινά χαρακτηριστικά του γηπέδου του Παναθηναϊκού με αυτά του ΠΑΟΚ είναι ότι και στη δεύτερη περίπτωση μιλάμε για ένα γήπεδο που είναι μέσα στον αστικό ιστό, με ένα προεδρικό διάταγμα που είχε και αυτό την σχετική του δυσκολία, διότι θα έπρεπε να αποδείξει κανείς ότι μια τέτοια ανάπλαση βοηθάει στο να αναβαθμιστεί όλη η περιοχή και η Θεσσαλονίκη.

Στο γήπεδο του ΠΑΟΚ θα υπάρχει και εμπορικό κέντρο, εμπορικές εγκαταστάσεις έτσι ώστε το γήπεδο να δουλεύει όλη μέρα και αρκετές μέρες την εβδομάδα, όχι μόνο το Σαββατοκύριακο που θα έχει αγώνες».

H εκτίμηση για τον χρόνο ολοκλήρωσης της Νέας Τούμπας:

«Το γήπεδο του ΠΑΟΚ έχει πάρει το Προεδρικό Διάταγμα για να μείνει στην ίδια θέση και απομένει να επιλεχθεί μια από τις τρεις λύσεις που έχουν δώσει οι εταιρίες. Αλλά δεν υπάρχει ακριβές χρονοδιάγραμμα. Το θέμα είναι ο επενδυτής να πάρει την μεγάλη απόφαση για να ξεκινήσει. Από την στιγμή που θα επιλεγεί το σχέδιο της νέας Τούμπας και βγει η άδεια, μέχρι το καλοκαίρι του 2023 μπορεί να έχει κατεδαφίσει το γήπεδο».


Τελευταία νέα

Σταθερά βήματα για Έκονγκ

Με τους Γιάννη Κωνσταντέλια και Ιβάν Νάσπεργκ να... αποχωρούν από το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας, με τον...

Στην ίδια κατηγορία