Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αποφάσισαν αλλαγές και τουλάχιστον έξι μεταγραφές

Δημοφιλή

Η αποτυχία, με την οποία συνδυάστηκε η σεζόν που τελείωσε, προβλημάτισε τους πάντες και πλέον αρχίσουν να τρέχουν για να ετοιμάσουν τον ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν, που θα μπορέσει να διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις τους στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Γιώργος Σαββίδης, που είναι ο εκπρόσωπος της ιδιοκτησίας στη Θεσσαλονίκης, όντας πάντα σε ανοιχτή γραμμή με τον Ιβάν Σαββίδη, πρωταγωνίστησε στις συζητήσεις που έγιναν από το μεσημέρι της Παρασκευής μέχρι αργά το βράδυ, με τα διοικητικά στελέχη της ομάδας, τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματα και βέβαια με τον προπονητή και τον αθλητικό διευθυντή.

Στο τραπέζι, δεν έπεσαν μόνο τα μεταγραφικά, καθώς είναι σαφές πως τα θέματα προς συζήτηση δεν είναι μόνο μεταγραφικά.

Στην Τούμπα έχει ανοίξει η συζήτηση και για τις δομικές αλλαγές, που πρέπει να γίνουν, έτσι ώστε να βελτιωθεί η οργάνωση και η λειτουργία όλου του οργανισμού και να μπουν οι βάσεις για την επόμενη σεζόν, έτσι ώστε να ξαναγίνει ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστής.

Στις συζητήσεις που έγιναν, ο ο Γιώργος Σαββίδης άκουσε τις απόψεις όλων στελεχών για τον τρόπο που πρέπει να οργανωθεί ο οργανισμός του ΠΑΟΚ και κατέστησε σαφές ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν αποφάσεις από την ιδιοκτησία για τις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν για να είναι πιο λειτουργικό το σύστημα και να αποφεύγονται “δυσλειτουργίες”.

ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Το πιο μεγάλο μέρος της συζήτησης αφορούσε την λειτουργία του οργανισμού, καθώς κατέστη σαφές ότι εκεί υπήρξε ένα πρόβλημα που προφανώς επηρέασε και την αποτελεσματικότητα της ομάδας, ωστόσο όπως ήταν φυσικό, και με δεδομένο ότι πολύς χρόνος δεν υπάρχει, η κουβέντα πέρασε και στην ενίσχυση της ομάδας.

Από την πλευρά της οικογένειας Σαββίδη βγήκε μια μεγάλη αποφασιστικότητα για να ενισχυθεί ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν κι αυτό που κατάλαβαν όλοι είναι ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι πολύ “ζεστός”…

Ο Γιώργος Σαββίδης έδωσε σε όλους τους συνομιλητές του να καταλάβουν ότι η οικογένεια Σαββίδη είναι αποφασισμένη να μπει γερά στο μεταγραφικό παζάρι και να προχωρήσει σε κινήσεις ουσιαστικής ενίσχυσης, όπως θέλει ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Στη διάρκεια αυτής της συζήτησης, ο Γιώργος Σαββίδης ζήτησε από τους εμπλεκόμενους στα μεταγραφικά, να κάνουν αυτές τις μέρες τις τελικές τους προτάσεις, έτσι ώστε σε συνεργασία με τον Ιβάν Σαββίδη να ξεκινήσει η διαδικασία να κλείνουν οι μεταγραφές.

“Κάντε μου τις εισηγήσεις, να προχωρήσουμε” ήταν τα λόγια του προς προπονητή και αθλητική διεύθυνση.

Η ιδιοκτησία περιμένει αυτές τις μέρες τις προτάσεις και εκφράζεται η πεποίθηση ότι από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν να υπάρχουν σοβαρά μεταγραφικά νέα… Όπως είπε και στους οπαδούς τη νύχτα της περασμένης Τετάρτης ο Γιώργος Σαββίδης, ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει σίγουρα 6-7 καλές μεταγραφές σ΄ αυτή τη μεταγραφική περίοδο…


Τελευταία νέα

Γράφει ιστορία για ακόμη μια φορά ο Βαγγέλης Μαργαρίτης

Ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Μαργαρίτης είναι έτοιμος να καταγράψει μια ιστορική επίδοση, εφόσον αγωνιστεί...

Στην ίδια κατηγορία