Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αποδείξεις για το ρόλο Αυγενάκη

Δημοφιλή

Ο Γιώργος Σαββίδης ενημερώθηκε για την υπόθεση του που εκκρεμεί και παραιτείται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κίνηση που έγινε νωρίτερα από την επίσημη ανακοίνωση για το νέο ΔΣ. Η ΕΕΑ καλεί τον ΠΑΟΚ να δώσει εξηγήσει για το θέμα. Ο ΠΑΟΚ βγάζει την επιθετική ανακοίνωση κατά του Αυγενάκη και ακολουθεί το αδιανόητο!

Η ΕΕΑ μέσω της ΓΓΑ του Αυγενάκη στην οποία υπάγεται, βγάζει με τη σειρά της ανακοίνωση και παραβιάζοντας κάθε όριο και νομικό πλαίσιο περί προσωπικών δεδομένων, προσπαθεί να εκθέσει τον Γιώργο Σαββίδη και τον Νίκο Σαββίδη. Ο οποίος Νίκος βέβαια, δεν είναι μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Οι άνθρωποι αυτοί πάνω στη βιασύνη και στο μένος του να στραφούν κατά του ΠΑΟΚ, κάνουν λάθος σε ημερομηνίες σε πρόσωπα και τελικά αποδεικνύουν ότι το μόνο που επιδιώκουν είναι να κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ. Και όόόλα αυτά από τους ίδιους που τα περασμένα χρόνια έκαναν τόσα και τόσα κατά του ΠΑΟΚ

Ό, τι και να πουν, ό, τι και να κάνουν στο τέλος θα εκτεθούν και πάλι ανεπανόρθωτα. Αλλά τώρα, ακολουθούν και εκλογές… Πολύ γρήγορα!

Προηγούμενο άρθροΗ σειρά του Μέσι
Επόμενο άρθροΗ πιο δύσκολη διαχείριση


Τελευταία νέα

Μπήκε στα… βαθιά ενόψει Ολυμπιακού

Με το... καλημέρα στα βαθιά ο ΠΑΟΚ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό κατόπιν του εντός έδρας...

Στην ίδια κατηγορία