Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ ο Κρέσπο

Δημοφιλή

Μετά από έξι χρόνια παρουσίας του στον ΠΑΟΚ ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο αποχαιρέτησε τον κόσμο του Δικεφάλου μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα μέσω από τα social media του.

Ο Κρέσπο κατά την διάρκεια της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη κατέκτησε ένα (αήττητο) Πρωτάθλημα Ελλάδος και τέσσερα Κύπελλο Ελλάδος, ενώ έχει μια συμμετοχή στην φάση των «32» του UEFA Europa League και στην προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League.

Αναλυτικά το μήνυμα αποχαιρετισμού του Ισπανού:

«Ήρθε η στιγμή να πω το «αντίο». Όχι με τον τρόπο που θα ήθελα (μέσα στον αγωνιστικό χώρο), αλλά είναι κάτι που με αγγίζει. Μετά από 6 χρόνια υπάρχουν πολλά συναισθήματα μέσα μου. Είναι δύσκολο να βρω τις κατάλληλες λέξεις οπότε θα είμαι σύντομος. Σας ευχαριστώ. Ήταν 6 υπέροχα χρόνια τα οποία απολαύσαμε μαζί. Νομίζω ότι ποτέ δεν θα ξεχάσω όσα ζήσαμε μαζί. Αυτά τα έξι χρόνια έγιναν συνήθεια στη ζωή μου, γιατί όπως λένε, μια φορά ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έγινε το δεύτερο σπίτι μου και πάντα θα σας κουβαλάω βαθιά μέσα στην καρδιά μου, δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι όλοι μαζί μεγαλώσαμε αυτή την ομάδα και κάναμε την διαφορά. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα για αυτά τα έξι χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Σαββίδη για τα πάντα. Πήρα πολλά μαθήματα, αλλά το πιο σημαντικό μάθημα που πήρα ήταν τα λόγια σας: «Στην ζωή μπορείς να χάσεις πολλά πράγματα, αγώνες, χρόνο, χρήμα αλλά ποτέ τον σεβασμό. Αν χάσεις τον σεβασμό δεν επιστρέφει ποτέ».

Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να σας ευχαριστήσω, θα σας έχω για πάντα στην καρδιά μου και ποιος ξέρει; Μπορεί στο μέλλον να συναντηθούμε ξανά. ΠΑΟΚΑΡΑ».


Τελευταία νέα

Μπήκε στα… βαθιά ενόψει Ολυμπιακού

Με το... καλημέρα στα βαθιά ο ΠΑΟΚ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό κατόπιν του εντός έδρας...

Στην ίδια κατηγορία