Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αποχαιρέτησαν Αρωνιάδη Κυριάκος και Βιεϊρίνια (pics)

Δημοφιλή

Την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ, μετά από εννέα χρόνια παρουσίας ανακοίνωσε νωρίτερα ο, μέχρι πρότινος υπεύθυνος των New Media της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Παναγιώτης Αρωνιάδης.

Το δικό του «αντίο» στο άλλοτε στέλεχος του Δικεφάλου είπε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ευχόμενος παράλληλα κάθε επιτυχία στο νέο του βήμα, όπως και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος τον ευχαρίστησε για όλα και του κρατάει… μανιάτικο για το κρύο που έφαγε τότε με το video για τα Χριστούγεννα του 2018 στο γήπεδο της Τούμπας.

Το post του Κυριάκου Κυριάκου αναφέρει:

«Ήταν κάποιες φορές που με το βλακώδες χιούμορ μας προσπαθήσαμε να μασκαρέψουμε την λύπη, την πίκρα, την πίεση μας. Πολλές φορές τα καταφέρναμε. Δεν βρίσκω κάτι αρκετά ηλίθιο να πω για να γελάσουμε τώρα. Καλή επιτυχία σ’ αυτά που ξέρω ότι καιρό ονειρεύεσαι. Τα άλλα θα συνεχίσουμε να τα λέμε οι δύο μας. Σ’ ευχαριστώ για όλα και συγγνώμη για ότι».

Και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έγραψε:

«Δεν σε αποχαιρετώ φίλε μου. Μπορεί οι δρόμοι μας επαγγελματικά να χωρίζουν όμως οι άνθρωποι και οι στιγμές μένουν. Σε ευχαριστώ για όλα…

Ακόμη θυμάμαι το κρύο που φάγαμε σε εκείνο Χριστουγεννιάτικο βίντεο».

Δείτε τα δύο post παρακάτω:

Προηγούμενο άρθροΒρήκε δίχτυα ο Μιτρίτσα (video)
Επόμενο άρθροΔεν χάνεις με Giannis!


Τελευταία νέα

Μετρά επιστροφή ενόψει ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του το στραβοπάτημα με την Λαμία και επικεντρώνεται στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, εκεί όπου...

Στην ίδια κατηγορία