Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Από τον Ολιβέιρα μέχρι τον… Νινούα

Δημοφιλή

Ανεξάρτητα από το πώς θα κλείσει αυτή η χρονιά και πιο ευρωπαϊκό εισιτήριο θα πάρουν τελικά στα χέρια τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του καλοκαιριού, είναι υποχρεωμένοι να «τρέξουν» από νωρίς τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν. Αλλωστε, είναι τόσο πολλές οι εκκρεμότητες στο ρόστερ, που πρέπει σιγά-σιγά (τρόπος του λέγειν) να ξεκαθαρίζουν και που, σε τελική ανάλυση, δεν εξαρτώνται άμεσα-μάλλον ελάχιστα-από τη θέση στην τελική βαθμολογία της φετινής σεζόν. Ετσι κι αλλιώς, στον ΠΑΟΚ δεν μπορούν να περιμένουν την  επομένη του τελικού κυπέλλου για ν’ αρχίσουν το σχεδιασμό τους.

Το μεγάλο ερωτηματικό έχει να κάνει με το φορ, μια θέση κομβική σε όλες τις ομάδες. Ο Λουτσέσκου επιθυμεί την παραμονή του Ολιβέιρα, μένει να φανεί αν ομάδα και παίκτης τα βρουν στο οικονομικό. Αν δεν τα βρουν; Εννοείται ότι στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να ψάξουν το βασικό φορ της επόμενης σεζόν, διαδικασία, όμως, που πρέπει να κινηθεί γρήγορα (για αυτό το λόγο κι η ανάγκη να μην αργήσει να ξεκαθαρίσει η υπόθεση Ολιβέιρα).

Είναι, όμως, κι ο Μπράντον Τόμας, ο αναπληρωματικός του Πορτογάλου φορ, για τον οποίο επίσης δεν γίνεται να καθυστερήσει η απόφαση περί παραμονής του ή όχι στο ρόστερ για τη σεζόν, που ακολουθεί.

Οσο για τον Ντάντας, ναι μεν στον ΠΑΟΚ θέλουν ν’ ανανεώσουν το δανεισμό του από την Μπενφίκα, ωστόσο το όλο ζήτημα έχει να κάνει κυρίως με την πορτογαλική ομάδα και, συνεπώς, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι η συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα μας απασχολεί και μέσα στο καλοκαίρι.

Θετικό από την άλλη είναι το γεγονός ότι σύντομα ο ΠΑΟΚ απαλλάσσεται από «βαριά» συμβόλαια -δυσανάλογα της φετινής (μη) αγωνιστικής προσφοράς τους-όπως των Κούρτιτς, Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ, ίσως και του Βιεϊρίνια. Κοντά σ’ αυτούς κι ο Μουργκ, για τον οποίο, όμως, χρειάζεται να βρεθεί η σχετική φόρμουλα, μια κι ο Αυστριακός έχει συμβόλαιο σε ισχύ με το Δικέφαλο και για την επόμενη σεζόν (όπως ακριβώς κι ο Νινούα, ο οποίος προσφέρει τις… υπηρεσίες του στη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ).

Επειτα είναι κι οι δανεικοί. Πόσοι και ποιοι από τους Τσιγγάρα, Π. Τζίμα και Βρακά θα βρίσκονται στο ρόστερ της νέας σεζόν (στην κατηγορία δανεικών ανήκει κι ο Τέιλορ, ο οποίος, ναι μεν έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για ακόμη ένα χρόνο, αλλά δεν απασχολεί η επιστροφή του στην Τούμπα). Από την άλλη, πόσοι και ποιοι παίκτες από τη φετινή δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ θα πάρουν τουλάχιστον την ευκαιρία συμμετοχής στην καλοκαιρινή προετοιμασία της αντίστοιχης πρώτης;


Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ «ξυπνά» δυσάρεστες αναμνήσεις στον Ονιεντίκα

ΠΑΟΚ και Κλαμπ Μπριζ κοντραρίζονται με γνώμονα μία θέση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League, με τους...

Στην ίδια κατηγορία