Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Από τις ειδικές δυνάμεις στο Χαριλάου! (video)

Δημοφιλή

Απίθανες ιστορίες συνοδεύουν την καριέρα του Μοχάμεντ Αλ Χακίμ, ο οποίος ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την κυριακάτικη (19/3) αναμέτρηση Άρης-ΠΑΟΚ στο Χαριλάου. Ο Αλ Χακίμ είναι γεννημένος στις 15 Απριλίου του 1985 στο Ιράκ αλλά μετακόμισε οικογενειακώς στη Σουηδία σε ηλικία 8 ετών.

Έγινε επαγγελματίας διαιτητής το 2008 και σφυρίζει στο σουηδικό πρωτάθλημα από το 2012. Από το 2015 είναι διαιτητής FIFA, χρονιά στην οποία ψηφίστηκε ως «διαιτητής της σεζόν» από τη σουηδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Στο παρελθόν είχε αναπτύξει έντονη δραστηριότητα στα social media δημιουργώντας μια σελίδα στο Facebook όπου απαντούσε ανοιχτά σε όλους για τις διαιτητικές του αποφάσεις. Αργότερα πάντως κατέβασε τη σελίδα προφασιζόμενος έλλειψη χρόνου.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης ότι ο Αλ Χακίμ εργάζεται ως αξιωματικός στις σουηδικές ειδικές δυνάμεις. Τέλος, να σημειωθεί ότι το είχε ανακοινωθεί ότι ο Αλ Χακίμ δεν είχε καταβάλει φόρους επί χρόνια από τα χρήματα που είχε λάβει από την UEFA για τις ευρωπαϊκές του παρουσίες.


Τελευταία νέα

Στροφή σε ΑΕΚ: «Ανασυγκρότηση κι αντίδραση»

Πίσω στη δουλειά ενόψει ΑΕΚ έχει επιστρέψει ο ΠΑΟΚ μετά το «κάζο» στη Λαμία που του κόστισε υπερπολύτιμους βαθμούς...

Στην ίδια κατηγορία