Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Από την ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό ο Παπαδημητρίου

Δημοφιλή

Το Σάββατο (20/5) η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ξαφνικά τεχνικό διευθυντή. Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Παπαδημητρίου είναι ο νέος επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του «τριφυλλιού» έχει ήδη πιάσει δουλειά.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου είναι γνωστό πρόσωπο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού έχει εργαστεί με αντίστοιχα χαρτοφυλάκια στην Ξάνθη και στην ΑΕΚ.

Πρακτικά, ο Παπαδημητρίου θα έχει καθημερινή συνεργασία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με σκοπό να βελτιώσει τη μεταγραφική λειτουργία και να συμβάλλει σε πιο αποτελεσματικές διαπραγματεύσεις.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο Γιάννης Παπαδημητρίου αναλαμβάνει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Ο κ. Παπαδημητρίου βρίσκεται ήδη σε συνεργασία με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής στην Ξάνθη και στην ΑΕΚ, όπου αργότερα ανέλαβε και χρέη εκτελεστικού διευθυντή».


Τελευταία νέα

Super League: Φινάλε στις 19 Μαΐου, μετατίθεται ο τελικός Κυπέλλου

Στις 15 και 19 Μαΐου θα μετατεθούν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές της Super League όπως αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή,...

Στην ίδια κατηγορία