Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Απίστευτος ΠΑΟΚ και 0-9!

Δημοφιλή

Μέσα σ’ ένα υπέροχο κλίμα από τους φίλους του ΠΑΟΚ στα Γρεβενά, το τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου νίκησε σε φιλικό τις Σειρήνες Γρεβενών με 0-9.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Myllyoja, Μάκρα, Θεοδωράκη, Μήτκου, Σαββίδου, Γιοβάνη, Μπασούρη, Καλιεντζίδου, Akida, Κιουρεξίδου και Κατσάνου.

Ο Δικέφαλος αγωνίστηκε στο φιλικό με πολλές απουσίες, καθώς υπάρχουν διεθνείς παίκτριες οι οποίες αγωνίζονται στις ομάδες Γυναικών, Νεανίδων και Κορασίδων, όπως και κάποιες παίκτριες οι οποίες αντιμετωπίζουν τραυματισμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ Morris έχοντας την κατοχή καθόλη την διάρκεια του, δημιουργούσε φάσεις και ωραίους συνδυασμούς. Η Κατσάνου με δύο σερί τέρματα έκανε το 0-2, για να πάρει την σκυτάλη η Μπασούρη για το 0-3. Παίζοντας σε υψηλό τέμπο, οι «ασπρόμαυρες» βρήκαν δίχτυα με την Μαυρίδου, 0-4, ενώ η Καλιεντζίδου υπέγραψε το 0-5, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λευτέρης Κανάτας μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του, δοκιμάζοντας κάποιες παίκτριες από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ. Ο ρυθμός ωστόσο του παιχνιδιού δεν έπεσε, με τον Δικέφαλο να δημιουργεί ευκαιρίες και φάσεις, προσφέροντας όμορφο θέαμα. Η Κατσάνου ολοκλήρωσε το χατ-τρικ της, 0-6, ενώ η Τουρεντζόγλου πέτυχε το πρώτο της γκολ με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, γράφοντας το 0-7. Ο ΠΑΟΚ Morris βρήκε ακόμα δύο τέρματα, τα οποία προήλθαν από την Τζούρτζεβιτς, για το τελικό 0-9.

Ανεπίσημο ντεμπούτο με την φανέλα του ΠΑΟΚ Morris πραγματοποίησε η Φιλανδή τερματοφύλακας, Paula Myllyoja, η οποία έδειξε τα πρώτα πολύ καλά δείγματα γραφής, κρατώντας το μηδέν στην εστία της.

Την παράσταση φυσικά έκλεψαν τα μέλη του τοπικού συνδέσμου «ΣΦ ΠΑΟΚ Γρεβενών», οι οποίοι δημιουργήσαν μία καταπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο με την φωνή και τον παλμό τους..

Μετά τον αγώνα ακολούθησε δεξίωση προς τιμή της αποστολής του ΠΑΟΚ.


Τελευταία νέα

«Μέσα» οι διεθνείς (pics)

Υπολογίζοντας εκ νέου στους διεθνείς ποδοσφαιριστές του κατόπιν της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των...

Στην ίδια κατηγορία