Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Απερίγραπτη χαρά και περηφάνεια»

Δημοφιλή

H oμάδα πόλο του ΠΑΟΚ προκρίθηκε σε βάρος του Εθνικού και πλέον θα διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αντιμετωπίζοντας τον Υδραϊκό για τις θέσεις 5-6.

«Δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά και την περηφάνεια μου για την προσπάθεια των παιδιών, για αυτή την εξαιρετική πορεία που έχουμε κάνει στα νοκ-άουτ παιχνίδια. Έχουμε παίξει κόντρα σε τρεις καλύτερες ομάδες από εμάς, έχοντας το μειονέκτημα της έδρας και έχουμε καταφέρει να μπούμε στην εξάδα του ελληνικού πρωταθλήματος» τόνισε ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου.

Κι ο προπονητής του Δικεφάλου πρόσθεσε: «Η σεζόν δεν έχει τελειώσει όμως ακόμα, έχουμε τα παιχνίδια κόντρα στον Υδραϊκό για τις θέσεις 5-6, και εννοείται ότι ο ΠΑΟΚ εδώ που έχει φτάσει γιατί να μην κοιτάξει ακόμα ψηλότερα, δηλαδή την έξοδο στην Ευρώπη. Η κούραση είναι πάρα πολύ μεγάλη, αλλά ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τα παιχνίδια κόντρα στον Υδραϊκό. Πάλι δεν χωρά αμφισβήτηση ποιος είναι το φαβορί και ποιος το αουτσάιντερ, αλλά από κει και πέρα εμείς έχουμε αποδείξει ότι κυνηγάμε όλες τις πιθανότητες που μας αναλογούν, και μέχρι τώρα τα έχουμε καταφέρει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία