Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 27 Μαρτίου, 2025

Απέφυγε τα χειρότερα ο Αντρίγια!

Δημοφιλή

Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής σημειώθηκε στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ πριν την εκτός έδρας αναμέτρησή του με τον Άρη (19.01) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεδομένου πως ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κατά τη διάρκεια της προπόνησης είχε μια σύγκρουση και χτύπησε στο γόνατο. Ο ποδοσφαιριστής μετέβη κατευθείαν για εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει αποφύγει τα χειρότερα, καθώς οι χιαστοί δεν έχουν υποστεί ζημιά, ωστόσο, αποκόμισε ένα μεγάλο οστικό οίδημα, με το διάστημα απουσίας του να υπολογίζεται σε 4-6 εβδομάδες.

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της επισημαίνεται πως: «Η αντίστροφη μέτρηση για την δύσκολη μάχη που έχει να δώσει ο ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον Άρη συνεχίζεται. Η ομάδα δουλεύει με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής και στη συνέχεια οι παίκτες δούλεψαν με τον προπονητή στο επιθετικό κομμάτι, μέσα από διάφορες ασκήσεις. Στο φινάλε οι ποδοσφαιριστές εξασκήθηκαν στα τελειώματα και στις αμυντικές τοποθετήσεις. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κατά τη διάρκεια της προπόνησης είχε μια σύγκρουση και χτύπησε στο γόνατο.

Ο ποδοσφαιριστής μετέβη κατευθείαν για εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει αποφύγει τα χειρότερα, καθώς οι χιαστοί δεν έχουν υποστεί ζημιά. Ο Σέρβος έχει ένα μεγάλο οστικό οίδημα, με το διάστημα απουσίας του να υπολογίζεται σε 4-6 εβδομάδες ανάλογα και με την αντίδραση του οργανισμού. Ο Ντέγιαν Λόβρεν υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Την Παρασκευή (17.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ




Τελευταία νέα

Έξτρα μεταγραφικό «παράθυρο» στην Premier League!

Ένα έξτρα μεταγραφικό δεκαήμερο, από 1η έως 10 Ιουνίου, θα έχει φέτος η Premier League, καθώς οι σύλλογοι της...

Στην ίδια κατηγορία