Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Απάντησε σε Σιμόπουλο και φήμες ο Κυριάκος!

Δημοφιλή

Την δική του, ηχηρή, απάντηση στις διαρροές και την προσπάθεια αναδίπλωσης του κυβερνητικού βουλευτή, Σταύρου Σιμόπουλου, έδωσε ο Κυριάκος Κυριάκος, με μακροσκελή του ανάρτηση στα social media.

Αναλυτικά σημείωσε:

«Λοιπόν για να τελειώνουμε και να μην ανακυκλώνουμε συζητήσεις.

Ο κ. Σιμόπουλος, σε συνέχεια μιας διαρροής περί δήθεν «αδυναμίας» μας να παραβρεθούμε σε σύσκεψη για το γήπεδο της Τούμπας, με την αρχική δήλωσή του έσπειρε αμφιβολίες για το πόσο «ζεστός» είναι στις επενδύσεις του ο κ. Σαββίδης.

Προφανώς αντιλαμβανόμενος τη δυσαρέσκεια που προκάλεσε, ανασκεύασε λέγοντας ότι ως «ΠΑΟΚτσής από τα γεννοφάσκια του» ανησυχεί για κάποιες φήμες και ζητά δημόσια απαντήσεις.

Εδώ όμως είναι η μεγαλύτερη μπανανόφλουδα. Οι «φήμες» αυτές είναι παραμυθάκια που αναπαράγονται από συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα τους τελευταίους μήνες, στοχεύοντας στον εσωτερικό εκνευρισμό και τη διάσπαση.

Και αυτό είναι μια απόδειξη τι διακινείται στους διαδρόμους και τι φτάνει να ανησυχήσει έναν κυβερνητικό βουλευτή της πόλης.

Εκείνον που πέρυσι δεν παραβρέθηκε στην ενημέρωση του Ερασιτέχνη για το ζήτημα της πολυϊδιοκτησίας γιατί το κλίμα ήταν τεταμμένο. Στο δίπολο Σκευωρού-Αθώου δηλαδή, αποφάσισε… να μη ρίξει λάδι στη φωτιά.

Και άντε, τότε ήταν τεταμμένο το κλίμα. Στις κατά συρροήν δικαιώσεις της ομάδας που υποστηρίζει «από τα γεννοφάσκια του», γιατί δεν εκδήλωσε τη χαρά του, εναντίον της σκευωρίας της ΕΕΑ των κουμπάρων;

Τώρα στην ομάδα που υποστηρίζει «από τα γεννοφάσκια του» δεν αντιλαμβάνεται τεταμμένο κλίμα;

Οι αμφιβολίες, οι φήμες και οι διαδόσεις για την ισχύ ενός ευεργέτη της ομάδας, της πόλης και της χώρας, αισθάνεται ότι βοηθούν την ομάδα που «υποστηρίζει από τα γεννοφάσκια του» ή τους ορκισμένους εχθρούς της που διασπείρουν αυτές τις ψευδείς φήμες, στοχεύοντας στη δική μας διάσπαση και αποσυσπείρωση;

Αν ο κ. Σιμόπουλος ως εκλεγμένος εκπρόσωπος της πλειοψηφίας αποφεύγει να πάρει θέση λόγω «τεταμμένου κλίματος», ας έρθει μια μέρα στη Μικράς Ασίας.
Για να το κλείσουμε. Ο δημόσιος λόγος δεν είναι προνόμιο, είναι ευθύνη. Το να είσαι αντιδημοφιλής, παρεμβατικός, υπερασπιστής του δίκαιου, είναι ευθύνη που όσοι θέλουμε να την αναλαμβάνουμε, έχουμε και συγκεκριμένες υποχρεώσεις.

Να τρώμε το ανάθεμα, να είμαστε το ανάχωμα, να εξηγούμε, να δικαιολογούμε, να απολογούμαστε, να συμμαζεύουμε. Κι αν δεν το αντέχουμε, να φεύγουμε.
Κι αν κάπου αστοχήσουμε, ανθρώπινο είναι, όπως και η συγγνώμη».

Ο βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης, συνέχισε την κόντρα που άνοιξε με τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη

Με νέα του ανάρτηση, ο Στράτος Σιμόπουλος συνέχισε να αφήνει υπονοούμενα, ρωτώντας αν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην κατασκευή νέου γηπέδου και απαντά με ειρωνία στην τοποθέτηση του Κυριάκου Κυριάκου.

Η ανάρτηση του Σιμόπουλου :

ΕΠΙΜΕΝΩ: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ; ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Σημειώνω ότι όλη μου η αναφορά αφορά στους ανθρώπους της ΠΑΕ που έκαναν δύο διαρροές, μία για την κυβέρνηση και μία για μένα προσωπικά και όχι στην ανακοίνωση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, του οποίου η διοίκηση απαρτίζεται από ανθρώπους με μακρά ιστορία και προσφορά στον ΠΑΟΚ. Τέλος, για την ανάρτηση του κ. Κυριάκου ένα έχω να πω: Άξιος ο μισθός του. Ο λαός του ΠΑΟΚ μας γνωρίζει καλά και τους δύο.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, απάντησε ξανά τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος παίρνει τον μισθό του από εργοδότη και όχι από τον ελληνικό λαό.

Πιο συγκεκριμένα, η απάντηση του Κυριάκου αναφέρει:

«Προς όποιον δεν κατάλαβε, ή κάνει πως δεν καταλαβαίνει:

Η απάντησή μου δεν είναι στις ανασκευασμένες δηλώσεις -προφανώς μετά την πρωτοφανή αντανακλαστική «καραμούζα» (κατά το λαϊκότερον) που αντιμετώπισε από τον κόσμο- που επιμένει να αναρτά ο κύριος Σιμόπουλος. Το κουκούλεμα και το στρογγύλεμα δεν έχουν την αξία που θα είχε μια απλή συγγνώμη.

Ο κ. Σιμόπουλος είπε αυτά που περιλαμβάνονται στην ανάρτησή μου και πήρε την δημόσια -όπως επιθυμούσε- απάντησή μου, όπως και από τον Α.Σ.

Τέλος, τον ευχαριστώ για την επιβεβαίωση ότι παίρνω άξια το μισθό μου. Από εργοδότη. Όχι από τον ελληνικό λαό. Από τους ψηφοφόρους του και μη, κάποιοι από τους οποίους είναι φίλαθλοι της ομάδας που υποστηρίζει από τα «γεννοφάσκια» του, ή ακόμη και υπάλληλοι στις επενδύσεις του κ. Σαββίδη «που αναβάλλει».

Οι δικές μου ευθύνες είναι διαφορετικές από τις δικές του. Και ο κόσμος του ΠΑΟΚ γνωρίζει όντως ποιός σε «τεταμμένες περιόδους» παλεύει για την ομάδα και ποιός όχι.
Τέλος εδώ».

Τελευταία νέα

Δυνατές μάχες στη Νέα Μεσημβρία (video)

Ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε για άλλη μια μέρα στις εγκαταστάσεις του στη Νέα Μεσημβρία. Στο τέλος του προγράμματος οι παίκτες του...

Στην ίδια κατηγορία