Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αναβολή στο ντέρμπι του χάντμπολ

Δημοφιλή

Σήμερα (6/2) στις 19:00, ήταν να διεξαχθεί το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, το οποίο θα έκλεινε την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier. Ωστόσο, λόγω του χιονιά που έχει πέσει στην Αθήνα οι εγκαταστάσεις στον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου θα παραμείνουν κλειστοί.

Το ντέρμπι κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, καθώς ούτε αύριο μπορεί να γίνει, αφού αυτή την Τετάρτη (8/2) είναι προγραμματισμένο το εξ αναβολής παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Διομήδη Άργους για την 15η αγωνιστική της Handball Premier. Να σημειωθεί πως η αποστολή του ΠΑΟΚ ταξίδεψε χθες (5/2) για την Αθήνα οδικώς και αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στο ταξίδι της, κυρίως όταν έφτασε κοντά στην Λαμία και στην Θήβα, λόγω του δυνατού χιονιά.

Τελικά, ο Δικέφαλος έφτασε στην πρωτεύουσα αλλά η ταλαιπωρία που πέρασε την χθεσινή μέρα ήταν τζάμπα, αφού θα πρέπει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ.


Τελευταία νέα

Ισχυρή έκρηξη σε στρατιωτική βάση νότια της Βαγδάτης

Η φιλοϊρανική πολιτοφυλακή Χασντ ας Σααμπί («Μονάδες Λαϊκής Κινητοποίησης»), η οποία έχει ενταχθεί στον ιρακινό στρατό, ανακοίνωσε σήμερα ότι...

Στην ίδια κατηγορία