Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Monday, September 14, 2026

Ανάσες μετά την Ολλανδία στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: ΜΑΝΟΣ ΤΣΑΛΓΑΤΙΔΗΣ

Με την φιλική ήττα από τη Τβέντε, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, με τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου να παίρνουν «ανάσες», πριν επιστρέψουν στο γήπεδο για την επανέναρξη της «δουλειάς», ενόψει των προκριματικών του Europa League.

Πιο συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την επόμενη Τετάρτη (15/7), για να ξεκινήσει η δουλειά με φόντο τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν.

Μάλιστα, δεν θα είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που θα εκμεταλλευτούν αυτές τις λίγες ημέρες άδειας, και θα αναχωρήσουν απευθείας από την Ολλανδία για τις πατρίδες τους ή άλλους προορισμούς, προκειμένου να «γεμίσουν» μπαταρίες ενόψει της συνέχειας.



LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here




Τελευταία νέα

Η ξεχωριστή πρωτιά του Μπανζά στον ΠΑΟΚ

Ο Σιμόν Μπανζά είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, με τη μετακίνηση του στον Δικέφαλο να συνοδεύεται από μία...

Στην ίδια κατηγορία