Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανανεώσεις και διευκρινήσεις

Δημοφιλή

Συνολικά 456 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ προχώρησαν στην ανανέωση των εισιτηρίων τους κατά την πρώτη ημέρα διάθεσης των διαρκείας.

Εξάλλου, σε περαιτέρω διευκρινήσεις προχώρησε η ΠΑΕ, ανακοινώνοντας ότι ότι όσοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της σεζόν 2019-20 ανανεώσουν το εισιτήριό τους, θα μπορούν να παρακολουθήσουν και όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ Β’.

Επιπλέον μετά τη λήξη των ανανεώσεων, όσοι προέβησαν σε αυτή θα λάβουν εκπτωτικό voucher 20% για την επόμενη αγορά προϊόντων της ομάδας από τα PAOK FC Official Stores.

Τέλος, διευκρινίζεται ότι από την Τετάρτη στις 09:00 και για κάθε μέρα (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) από 09:00-17:00, αγορά εισιτηρίων διαρκείας θα πραγματοποιείται και στην Τούμπα. Σύμφωνα με το νόμο η αγορά/παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας γίνεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, ενώ τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά του COVID 19, με τήρηση αποστάσεων, κανόνων υγιεινής και υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία