Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αναλαμβάνει τυπικά τη Στεάουα πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ;

Δημοφιλή

Σύμφωνα με ρουμάνικο δημοσίευμα, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Χαραλάμπους, αναλαμβάνει νέος προπονητής της Στέαουα Βουκουρεστίου. Ωστόσο το άρθρο υποστηρίζει πως η θέση του στον πάγκο θα είναι τυπική, αφού τα «νήματα» θα κινεί ο team manager, Μιχάι Πιντίλι.

Εδώ και λίγο καιρό η Στεάουα Βουκουρεστίου βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Η λύση τελικά φαίνεται πως βρέθηκε και είναι συνδεδεμένη με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιο αναλυτικά, ο σύλλογος της Ρουμανίας ετοιμάζεται να ανακοινώσει τον νέο του τεχνικό και εκείνος ακούει στο όνομα «Ηλίας Χαραλάμπους», με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε τελικές συζητήσεις για να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας.

Ωστόσο, ο ρόλος του φαίνεται πως θα είναι τυπικός. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του ρουμανικού Eurosport, η ομάδα ψάχνει έναν τεχνικό που να έχει άδεια για να προπονεί, μετά την αποχώρηση του Λεό Στρίτζου. Ιδανικός για να αναλάβει την ηγεσία της ομάδας ήταν ο νυν team manager, Μιχάι Πιντίλι, ωστόσο εκείνος δεν έχει το απαραίτητο PRO License. Επομένως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μέσου, ο Χαραλάμπους θα βρίσκεται μεν στον πάγκο, εντούτοις οι αποφάσεις θα ανήκουν εξ’ ολοκλήρου στον Πιντίλι.

Ο 42χρονος Κύπριος ξεκίνησε την καριέρα του από την Ομόνοια, με τη φανέλα βασικού να έρχεται σχετικά γρήγορα χάρη στις επιδόσεις του. Πριν αποχωρήσει από την πατρίδα του κατάφερε να κατακτήσει 2 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα. Με το τέλος του συμβολαίου έψαξε τον προορισμό του στο εξωτερικό και πολλές ήταν οι ομάδες που θέλησαν να τον αποκτήσουν, κυρίως από την Ελλάδα.

Ο ΠΑΟΚ βγήκε νικητής σε αυτή την κούρσα, κάνοντας τον ποδοσφαιριστή κάτοικο Θεσσαλονίκης. Παρόλο που δεν προσαρμόστηκε απόλυτα στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Χαραλάμπους ήταν σχεδόν πάντα στην αποστολή της ομάδας και σε πολλά παιχνίδια αγωίστηκε ως βασικός.

Έπειτα από 2 χρόνια και 72 εμφανίσεις με τον Δικέφαλο επέστρεψε και πάλι στην παλιά του ομάδα, την Ομόνοια. Το 2014 επέστρεψε στη Super League για λογαριασμό του Λεβαδειακού, όμως ο ίδιος πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε 15 παιχνίδια πριν τελικά αποχωρήσει και πάλι, αυτή τη φορά για την ΑΕΚ Λάρνακας.


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία