Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Αν. Ζίβκοβιτς: «Η Θεσσαλονίκη είναι το σπίτι μου»

Δημοφιλή

Με κάθε επισημότητα ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς μέχρι και το 2024 τουλάχιστον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Αντρίγια Ζίβκοβιτς μέχρι τις 30.06 του 2024.

Είναι από εκείνες τις σχέσεις που μοιάζουν καρμικές. Ο Σέρβος εξτρέμ φεύγοντας από τη Μπενφίκα ήθελε να πάει κάπου που θα αισθανόταν όμορφα και θα μπορούσε να δείξει τη μεγάλη αξία του.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μπήκε αμέσως στο κλίμα, έγινε πρωταγωνιστής και καθιερώθηκε ως ένας από τους καλύτερους πλάγιους επιθετικούς του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ πόνταρε στον Σέρβο, όταν λίγοι πίστευαν σ’ αυτόν και δικαιώθηκε απόλυτα. Ο Zile στην πρώτη του σεζόν ήταν εντυπωσιακός. Έπαιξε σε 48 αγώνες, σκόραρε 14 φορές, μοίρασε οκτώ ασίστ, κέρδισε την επιστροφή του στην Εθνική Σερβίας και πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το πρώτο του συμβόλαιο με τον Δικέφαλο είχε ημερομηνία λήξης το καλοκαίρι του 2022 κι ο ΠΑΟΚ ήξερε πως δεν έπρεπε να χάσει χρόνο γιατί οι σειρήνες θα ήταν πολλές, έτσι φρόντισε γρήγορα να κλείσει το θέμα και να κρατήσει τον Σέρβο στη Θεσσαλονίκη μέχρι τον Ιούνιο του 2024».

Δείτε παρακάτω το video:

Με ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό που διατηρεί στο instagram ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ανέλυσε τους λόγους που έμεινε στον ΠΑΟΚ και υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024, γράφοντας πως «εδώ είναι το σπίτι μου».

Αναλυτικά ο παίκτης του Δικεφάλου αναφέρει:

«Μεγάλε ΠΑΟΚ,

Υπέροχοι οπαδοί,

Όμορφη Θεσσαλονίκη,

Εδώ είναι το σπίτι μου…

Για το λόγο αυτό επέκτεινα το συμβόλαιο μου και θα παραμείνω εδώ τουλάχιστον μέχρι το 2024.

Ο επόμενος στόχος είναι να κατακτήσουμε περισσότερους τίτλους με τον ΠΑΟΚ

Πολλά ευχαριστώ στην οικογένεια μου, στον ΠΑΟΚ και όλους τους οπαδούς και υποστηρικτές».

Δείτε το post παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία