Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αμυντικός για όλες τις δουλειές

Δημοφιλή

Μετά από δύο χρόνια θητείας στα τμήματα υποδομής της Ξάνθης, ο 18χρονος Θόδωρος Μελενικιώτης εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Κ-19 του Δικεφάλου.

Γεννημένος στις 2 Δεκεμβρίου 2003, άρχισε να μαθαίνει ποδόσφαιρο σε ηλικία πέντε χρονών στον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου Δράμας. Μικρός του άρεσε κι η θέση του τερματοφύλακα, αλλά γρήγορα κατέληξε να παίζει αμυντικός, είτε στα πλάγια, είτε κι ως στόπερ. Κι όταν έκλεισε τα δεκατέσσερά του χρόνια, έγινε μέλος της ανδρικής ομάδας του Ακρίτα, συμμετέχοντας στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας. Το καλοκαίρι του 2019 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Ξάνθης, αγωνιζόμενος για δύο χρόνια ως δεξί μπακ.

Το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην απόκτησή του (από την Ξάνθη αποκτήθηκε το ίδιο διάστημα κι ο Θανάσης Γκαρνέτας, επίσης παίκτης της Κ-19 του Δικεφάλου).

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, σ΄ εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ Β΄ με το Λεβαδειακό ο ύψους 1,77 μ. αμυντικός στάθηκε άτυχος, όταν τραυματίστηκε στην περόνη (είχε χρησιμοποιηθεί από τον Πάμπλο Γκαρσία ως αλλαγή στο 60΄ της αναμέτρησης και δεκαπέντε λεπτά αργότερα αποχώρησε τραυματίας). Χρειάστηκε να μείνει για αρκετό διάστημα εκτός δράσης και να τεθεί τελικά ξανά στη διάθεση του Στέλιου Μαλεζά από τα τέλη Νοεμβρίου. Έκτοτε δεν έχει λείψει από παιχνίδι της Κ-19 (εξαίρεση το ματς με τη Λαμία), με την οποία έχει φθάσει να μετράει δέκα συμμετοχές, όλες ως βασικός, αγωνιζόμενος στο κέντρο της άμυνας.

Ας σημειωθεί ότι από την ομάδα του Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου, στην οποία ο πατέρας του παίκτη του ΠΑΟΚ, Μάκης Μελενικιώτης, είχε διατελέσει και πρόεδρος της διοίκησης, έχουν αναδειχτεί άλλοι δύο παίκτες της «ασπρόμαυρης» ακαδημίας, ο Θόδωρος Σπυριδόπουλος της Κ-19 κι ο Κώστας Καστίδης της Κ-17 (παίκτης του Ακρίτα, πριν πάει στην Ξάνθη και από εκεί στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ήταν κι ο νυν τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιούρι Λοντίγκιν).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Λεωφόρος μοιάζει… κακός δαίμονας του ΠΑΟΚ

Γέμισε και πάλι η Νέα Μεσημβρία, καθώς όλοι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στη βάση τους με φόντο...

Στην ίδια κατηγορία