Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αμυντικές αδυναμίες και… δοκάρια

Δημοφιλή

Την ήττα με 2-1 από την Γκρόνινγκεν γνώρισε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος στο α΄ μέρος, διάστημα στο οποίο, όμως, δεν μετουσίωσε την υπεροχή του σε γκολ.

Ο χορός των ευκαιριών άνοιξε στο 12’ με το τελείωμα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς να καταλήγει πρώτα στο δοκάρι και μετά άουτ, ενώ στο 14’ ο Ίνγκασον δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Βέριπς. Στο 19’ ήταν η σειρά του Ολιβέιρα να κάνει το πλασέ που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Γκρόνιγκεν.

Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ. Μετά από σέντρα του Σάστρε, ο Κωνσταντέλιας με έξυπνη προβολή έκανε το 1-0. Ο σκόρερ ήταν άτυχος στο 65΄, όταν σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 77΄ ένα λάθος του Μιχάι έφερε την μπάλα στον Ίραντουστ, και ο τελευταίος με λόμπα “κρέμασε” τον Ταλιχμανίδη κάνοντας το 1-1, ενώ στο 85΄μετά από σέντρα του Άμπραχαμ από αριστερά και λάθος εκτίμηση του Ταλιχμανίδη, ο Ντε Λέου έκανε το 1-2.

ΠΑΟΚ (πρώτο ημίχρονο): Κοτάρσκι, Τζίμας, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Αουγκούστο, Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Κουαλιάτα, Ολιβέιρα.

ΠΑΟΚ (δεύτερο ημίχρονο): Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Κουλιεράκης, Μιχάι, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Ντάντας, Κωνσταντέλιας, Φιλίπε Σοάρες, Αντρέ Ρικάρντο, Τσόλακ.

Γκρόνιγκεν (πρώτο ημίχρονο): Βέριπς, Πελουπέσι, Τε Βιέρικ, Ματουτά, Κάλεϊ, Φαν Γκέλντερεν, Κασανβίρτζο, Λούντκβιστ, Ενγκονγκέ, Ποστέμα, Ορατμανγκόεν.

Γκρόνιγκεν (δεύτερο ημίχρονο): Ντε Μπουρ, Ντάνκερλουϊ, Σβέρκο, ντε Λέου, Ίραντουστ, Άμπραχαμ, Ντάμερς, Μουσάμπα, φαν Κάαμ, Γιόοσεν, Βαλέντε.


Τελευταία νέα

BMW M2: Βελτιωμένες και έτοιμες για πίστα!

Αναβαθμισμένες νέες BMW M2 διαθέσιμες για ενοικίαση και trackdays στο Nürburgring και στο Spa-Francorchamps, δια χειρός AC Schnitzer και...

Στην ίδια κατηγορία