Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αμφίβολος για Άρη ο Βιεϊρίνια

Δημοφιλή

Τα 90’ είχαν ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα ποιος ήταν η καλύτερη ομάδα, αλλά το αποτέλεσμα άφησε την υπόθεση πρόκριση ορθάνοικτη κι έδωσε το έναυσμα για τους υπολογισμούς και τα σενάρια.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε γκολ κι – όπως και στην Τούμπα – έδωσε στη Σλόβαν το δικαίωμα να ελπίζει πως θα είναι εκείνη που θα πάρει το εισιτήριο για τα νοκ άουτ του Europa Conference League. Με όλα αυτά, όμως, θ΄ ασχοληθούμε ξανά σε περίπου δύο εβδομάδες όταν και θα ξεκαθαρίσουν όλα.

Τώρα την απόλυτη προτεραιότητα έχει ο αγώνας με τον Άρη, αφού ο ΠΑΟΚ καλείται ν’ απαντήσει μετά την ανορθογραφία του Περιστερίου.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά πως η νίκη είναι το μοναδικό αποδεκτό αποτέλεσμα, ειδικά όταν μιλάμε εξ ορισμού για ένα ματς ειδικών συνθηκών.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα περιμένει τ’ αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας για να διαπιστώσει αν θα μπορεί να υπολογίζει στον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο , ο οποίος αποχώρησε από το ματς με τη Σλόβαν με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο.

Ερωτηματικό είναι και η συμμετοχή του Αντρέ Βιεϊρίνια , που συνέχισε ειδικό ατομικό πρόγραμμα.

Την Παρασκευή (26.11) ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε στη Νέα Μεσημβρία με τους βασικούς της Μπρατισλάβα να κάνουν αποφόρτιση και το υπόλοιπο γκρουπ να δουλεύει στη φυσική κατάσταση, την κυκλοφορία της μπάλας και τα τελειώματα. Το Σάββατο (27.11) ο Δικέφαλος θα γυμναστεί στις 10:30 στο αθλητικό του κέντρο.

πηγή: paokfc.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Στραβοπάτημα» Ολυμπιακού στο «Βικελίδης»

Ισόπαλο με 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι μεταξύ του Αρη και του Ολυμπιακού στην έδρα των «κίτρινων». Ο Ολυμπιακός είχε δύο...

Στην ίδια κατηγορία