Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Thursday, March 12, 2026

Αλλάζει προπονητή ο Τζίμας;

Δημοφιλή

Σε κρίσιμο σημείο βρίσκεται η παραμονή του Φαμπιάν Χιούρτσελερ στον πάγκο της Μπράιτον, με την ομάδα να διανύει περίοδο παρατεταμένης αγωνιστικής κρίσης, έχοντας καταγράψει μόλις μία νίκη στα τελευταία 13 παιχνίδια της στην Premier League. Παρότι ο 32χρονος προπονητής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027, οι φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από το Amex πριν την επόμενη σεζόν εντείνονται.

Η αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του δεν πηγάζει μόνο από τα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά και από τον αποτυχημένο, όπως κρίνεται, μεταγραφικό σχεδιασμό. Η Μπράιτον έχει επενδύσει περίπου 344 εκατομμύρια ευρώ τα τελευταία δύο χρόνια, χωρίς όμως οι κινήσεις αυτές να αποφέρουν τους αναμενόμενους καρπούς. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Telegraph, το οποίο αναδεικνύει την επισφαλή θέση του Γερμανού τεχνικού, ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του προβληματικού σχεδιασμού είναι η περίπτωση του Χαράλαμπου Κωστούλα.

Ο δημοσιογράφος Ματ Λο επισημαίνει ότι ο 18χρονος Έλληνας επιθετικός, για τον οποίο δαπανήθηκαν 34 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι, αν και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη, δεν ήταν έτοιμος να καλύψει το κενό του Ζοάο Πέδρο.

Το δημοσίευμα καταλήγει αναφέροντας ότι ο Χιούρτσελερ φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κακή πορεία της Μπράιτον και δεν αποκλείεται να οδηγηθεί ο ίδιος στην πόρτα της εξόδου.

Σε περίπτωση που αποχωρήσει ο προπονητής της Μπράιτον από την ομάδα, αυτό μπορεί να επηρεάσει τόσο το μέλλον του Μπάμπη Κωστούλα, όσο και του Στέφανου Τζίμα, αφού ο Χιούρτσελερ ήταν ο πρώτος που τους πίστεψε και ζήτησε να πάρουν μεταγραφή στην Premier League.

Η έλευση ενός νέου προπονητή μπορεί να επηρεάσει τον χρόνο συμμετοχής τους, όσο και το πλάνο εξέλιξης τους μέσα στον σύλλογο.




Τελευταία νέα

Καυτανζόγλειο: Η ατάκα του Βρούτση στην αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ (video)

Συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση έχει αυτή την ώρα αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο, προκειμένου...

Στην ίδια κατηγορία