Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αλλάζει η πολιτική για τα συμβόλαια

Δημοφιλή

Ακούστηκε και στη γενική συνέλευση των μετόχων, είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει σε “εξορθολογισμό” του μπάτζετ του. Είναι προφανής η προσπάθεια να πέσει το μπάτζετ, αυτό όμως δεν σημαίνει αλόγιστο και με κάθε κόστος “ψαλίδι”.

Τη νέα πολιτική την έχει επικοινωνήσει η ιδιοκτησία στα στελέχη της ομάδας, που θα πρέπει να την ακολουθήσουν στις συζητήσεις για τις μεταγραφές, αλλά και για τα νέα συμβόλαια, που θα υπογραφούν.

Τα ποσά θεωρητικά θα πέσουν, ωστόσο μέσα από την επίτευξη στόχων, μπορεί να αυξηθούν και πάνω από τα τωρινά επίπεδα, καθώς οι επιτυχίες θα φέρουν και περισσότερα έσοδα.

Μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, ο ΠΑΟΚ υπέγραφε πολλά συμβόλαια κοντά και πάνω από το εκατομμύριο, τα οποία ουσιαστικά ήταν εγγυημένα, χωρίς να συνδέονται με την επίτευξη ομαδικών και ατομικών στόχων.

Η νέα πολιτική λέει ότι τα πάγια χρήματα θα πέσουν, αλλά υλοποιώντας ατομικούς και ομαδικούς στόχους (τίτλοι και ευρωπαϊκοί όμιλοι), οι παίκτες θα μπορούν να κερδίζουν περισσότερα χρήματα.

Με τα νέα δεδομένα συμβόλαια άνω του εκατομμυρίου είναι σχεδόν αδύνατο να υπάρξουν. Σε ό,τι αφορά τα καινούρια συμβόλαια, ο Μίσιτς με περίπου 700.000 ευρώ φαίνεται πως θα είναι το “ταβάνι” σε ότι αφορά τις στάνταρ αποδοχές στα νέα συμβόλαια.

Για να είμαστε ακριβείς, αυτό ισχύει για όλους εκτός από έναν, που είναι ιδιαίτερη περίπτωση, κι ο ΠΑΟΚ δεν θέλει επ ουδενί να τον αδικήσει.

Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται…

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ

Ναι στην παρουσία κόσμου στα παιχνίδια, αλλά… ισονομία. Αν τις δύο πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ οι αγώνες γίνουν χωρίς κόσμο, χωρίς κόσμο να γίνουν και τα αντίστοιχα παιχνίδια του δευτέρου γύρου. Αυτή ήταν η θέση του ΠΑΟΚ, που επανέλαβε ότι δεν έχει και τόσο εμπιστοσύνη στον Αυγενάκη (και πως να έχει…), για το ενδεχόμενο να υπάρξει κόσμος στα πλέι οφ. Από τον Ολυμπιακό διέρρευσαν ότι “ο ΠΑΟΚ δε θέλει κόσμο στα πλέι οφ”. Τύφλα να έχει ο… Γκαίμπελς!

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΜΑΤΟΣ

Μόλις δύο συμμετοχές χρειάζεται ο Μάτος στα 10 ή 11 παιχνίδια, που μένουν για να τελειώσει η σεζόν, προκειμένου να ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιό του για έναν ακόμη χρόνο. Ο ΠΑΟΚ, βέβαια, δε θα τον αφήσει έτσι. Με το τέλος της σεζόν, θα γίνει μια κουβέντα για μια κοινή συναινέσει ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Βραζιλιάνος θέλει να μείνει στη Θεσσαλονίκη, ακόμη και μετά το τέλος της καριέρας του και είναι συγκαταβατικός.

ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ… ΚΟΥΚΙΑ

Ο Αλέξης Κούγιας έχει δηλώσει ότι θα κατέβει υποψήφιος για πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και σε γραπτή του δήλωση, διαφήμισε τη σχέση του με τη NOVA, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αν εκλεγεί, οι ομάδες δε θα βγουν χαμένες στα τηλεοπτικά. Στην περίπτωση που υπάρχει αντίπαλος και θα είναι ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης του Παναθηναϊκού, δύσκολα θα του βγουν τα κουκιά του ιδιοκτήτη της Λάρισας.

ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

O 16χρονος Νίκος Μπότης είναι μέσα στην τρελή χαρά, αφού έκλεισε η μεταγραφή του στην Ίντερ, αλλά και μέσα στην αγωνία, αφού περιμένει να ανοίξουν οι πτήσεις για να πάει στο Μιλάνο. Ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν βγήκε χαμένος απ΄ αυτό το deal, αλλά κράτησε κι ένα ποσοστό μεταπώλησης 20%, οπότε θα εισπράξει σε μελλοντική μεταγραφή του νεαρού τερματοφύλακα.

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

Στα 10 δις ρούβλια (σχεδόν 130 εκ. ευρώ) έφθασε το κόστος της επένδυσης του Ιβάν Σαββίδη σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα, που θα λειτουργήσει από τον ερχόμενο Ιανουάριο στο Ροστόφ. Η κατασκευή της άρχισε το 2009, οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες δεν ανταποκρίθηκαν στις δανειακές υποχρεώσεις τους, μέχρι που το Μάρτιο του 2018 περιήλθε στην ιδιοκτησία Σαββίδη.

Προηγούμενο άρθροΜια καυτή πατάτα
Επόμενο άρθροΔεν μπορώ να περιμένω…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στο πόλο ονειρεύονται μεγάλα πράγματα, και δικαιολογημένα

Κόντρα στα προγνωστικά η ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ απέκλεισε τον Απόλλωνα Σμύρνης, εξασφάλισε παράλληλα και την ευρωπαϊκή έξοδο, μετά...

Στην ίδια κατηγορία