Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αλλαγή ο Τέιλορ, «βλέπει» Λειψία

Δημοφιλή

Στο τελευταίο ημίωρο της χθεσινής εκτός έδρας αναμέτρησης της Σαχτάρ Ντόνετσκ με τη Ρουχ Λβιβ αγωνίστηκε ο Λούκας Τέιλορ, που αντικατέστησε στο 60’ της αναμέτρησης τον Πέτριακ.

Η Σαχτάρ νίκησε 1-0 με το γκολ του Κονόπλια στο 79΄, παρά το γεγονός ότι από το 35΄ έπαιζε με παίκτη λιγότερο εξαιτίας αποβολής του Μούντρικ.

Επόμενος αντίπαλος για τη Σαχτάρ, που μετά από τρεις αγωνιστικές μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία, είναι η Τσερνομόρετς, την οποία θα υποδεχθεί το ερχόμενο Σάββατο. Μεσολαβεί, βέβαια, την ερχόμενη Τρίτη η πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όταν και θ’ αγωνιστεί στη Γερμανία κόντρα στη Λειψία.

«Αυτή είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Δεν υπάρχει εμπειρία από το να παίζεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά υπάρχει ένα όνειρο. Και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε αυτό το ματς. Γνωρίζουμε ότι τόσο ο προϋπολογισμός όσο και τα οικονομικά είναι με το μέρος τους. Αλλά στο ποδόσφαιρο, όλα είναι δυνατά. Υπάρχουν 90 λεπτά και πρέπει να αποδείξουν ότι είναι τα καλύτερα της ημέρας. Τα συναισθήματα είναι σημαντικά στο ποδόσφαιρο και θα απολαύσουμε, θα παλέψουμε για τη Σαχτάρ, θα ελπίζουμε και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να κερδίσουμε» δήλωσε ο προπονητής της Σαχτάρ, Ιγκόρ Γιόβιτσεβιτς.


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία