Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Άκυρο» και από την ΕΠΟ στον Μαρινάκη

Δημοφιλή

Κρίσιμη είναι η σημερινή (20/10) ημέρα για το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση το μεσημέρι για την επαγγελματική διαιτησία. Έχει παρθεί απόφαση από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να μην παραστούν στην συνάντηση, δείχνοντας την αντίθεσή τους στις πρακτικές του προέδρου Λίγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τώρα, ήρθε η σειρά της ΕΠΟ να τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, καθώς με επιστολή της στη Λίγκα ενημερώνει ότι είναι όλοι καλοδεχούμενοι στη συνάντηση εκτός από… ιδιώτες που δεν έχουν σχέση με τη Λίγκα. Ποιον εννοεί; Τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ που δηλώθηκε από τη Λίγκα ως ο παρουσιαστής του σχεδίου.

Αναλυτικά η επιστολή της ΕΠΟ:

«Αγαπητοί κύριοι,

Σχετικά με την εκπροσώπηση της Super League 1 στη σημερινή συνάντηση για την Επαγγελματική Διαιτησία, παρακαλούμε όπως μας κοινοποιήσετε πρακτικό ΔΣ το οποίο εξουσιοδοτεί τους εκπροσώπους σας για τη συνάντηση αυτή. Διαφορετικά δεν θα είναι δυνατή η συμμετοχή τους.

Επιπλέον, η ΕΠΟ μπορεί να αποδεχτεί τους παραπάνω εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους της Super League, όχι όμως, ιδιώτη, ο οποίος ουδόλως σχετίζεται ούτε μπορεί να σχετίζεται με τον συνεταιρισμό σας».


Τελευταία νέα

O ΠΑΟΚ της Τούμπας μπορεί την πρόκριση, ο ΠΑΟΚ του Μάξιμιρ όχι

Ο ΠΑΟΚ είναι πετυχημένος στη φετινή ευρωπαϊκή του αποστολή. Κι αυτό δεν αλλάζει, ό,τι κι αν συμβεί στα παιχνίδια...

Στην ίδια κατηγορία